Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu brez besed….

brez besed….

Brez besed……sem ji pristopil in se ji približal od zadaj….. S kurcem sem se naslonil na njo… ona pa je še bolj napela svojo cudovito rit…… Z rokami sem jo prijel v pasu in jo nežno pogladil po bokih. Zastokala je… se bliskovito vzravnala in obrnila….. Prijela me za lase in potegnila glavo k svojim ustnicam……. Poljubljala sva se in najine roke so se prepletale v želji, da bi cimbolj obcutila drug drugega…… Prijel sem jo za stegna, mocno sem pritisnil svoje dlani na njene vitke dolge noge in ji pocasi privzdignil obleko. Njena ritka je bila napeta, po stegnih pa ji je zacel teci pickin sok, ki je omamno dišal…bila je brez tangic…….
– Vzemi me,… oh, daj me…pof****. – je komaj izdavila
Z rokami sem jo pritisnil ob steno in se spustil na kolena…. z roko sem ji razširil noge. Z prstom sem spolzel preko vrocega šcegetavcka in naprej preko vlažne, že rahlo razprte pickice…..
Po sramnih ustnicah je bila pobrita, venerin gricek pa ji je prekrivala komaj zaznavna sled puhastih dlacic, ki so bile mehke in voljne…….Nisem čakal…..z jezikom, ki sem ga zarinil med njene razprte sramne ustnice, sem pocasi drsel po vroci mokri pickici do njenega šcegetavcka…..

Zgrabila me je za lase, me odtrgala od svoje že pošteno voljne pi***in me potegnila gor k sebi.
– Kurca, hocem tvojega kurca med noge, daj, daj, zarini mi ga že enkrat, daj …ne čakaj….
njeni prsti so neucakano šarili okoli moje zadrge…. Njeni prsti so ga hitro osvobodili. Odpela mi je hlace, ki sozdrsnile do kolen, ona pa je ta cas že držala tica v roki in ga divje stiskala….
Privzdignila je eno nogo in mi jo ovila okoli pasu, z roko pa je mojega tica že vodila proti rdeci in mokri pickici…… Potegnila me je k sebi in zacutil sem, kako glavica mojega tiča sloni na njenih razprtih sramnih ustnicah……

Drgnila se je ob mene..Nisem vec vzdržal….sunila je z boki proti meni, sem se ji tudi jaz približal in zaril svojega kur*** v njeno pohotno vroco mucko……. Gledala me je in mi stiskala kurac s svojo muciko……
daj porini, porini, hočem ga… – je izzivala – pocasi ga vleci ven in ga porini noter, daj, še, še…-

khmmmm

leta letijo - iščem stevardeso

Kaj pa na analno odprtinico,si nanjo pozabil?Je ona kaj manj vredna?Če imaš žensko za privlačno jo moraš celo ljubiti;-)

ne bit pacek…hi

a je pšri najini frendici kaj novega?..haha

leta letijo - iščem stevardeso

Sexi žensko ritko moraš ljubiti celo.

New Report

Close