Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek brez intime

brez intime

Ja. Sploh ne razumem, zakaj ste si odrekli 10 let intime.

Kaj pa moz pravi? Njemu je tako super, ker ima pa vse ostalo doma porihtano? Ali mu sploh kaj pomenite? Zakaj je sploh prislo do tega? Kaj? Bolezen? Nasicenost? Prepiri?

Locite se in zacnite uzivati zivljenje. Kasneje vam bo se bolj zal, da niste ukrepali in boste cisto propadli.

hola 123. in zakaj misliš, da je tako? a si se zredila?  si v tem času pokazala svoje prave barve. je opazil da si feminsitka, levičarka, pa se mu gabiš?  je zvedel da si se zgonila nekje pa on to ve in se mu gabiš?   ti seveda nisi nič kriva. al kako? moški je kriv, ker te ne želi zapeljevat, pa še plačevat za pičko, pa še vse nreddit, pa še pol poslušat od tebe kakšne komnetarje, ali pa te gledat kako se vležeš v poslo in čakaš da mu pride.  hja damica fina lena. si ga vprašala? si njega vprašala?  jaz mislim, da ti dobro veš kaj je, kaj se dogaja. to kar ti potrebuješ sedaj je potritev ,d si žrtev in da se boš lahko na stara leta brez slabe vesti ločila. ja sprana si v feminizem. pač rabip mladega tiča v sebi. brez slabe vesti. prasica si pač. zato pa jaz govorim moškim, fantom,  ne bit zvesti. ker os vse babe kurbetine. pofukajte fse kar lahko, ker vam bo drugače žal. upa da te bo mož, odfukal in da boš zgnila v dso. zgnji z rakom v dso.

Seveda , pa to čimprej , ker on ima drugo ,ali pa je gej , ne čakaj vveč niti trenutka , ker tistih , ki bi te močno stisnili k sebi je veliko , samo daj znak in se bodo tepli za tebe , veliko sreče in l.o.

Odgovor na objavo uporabnika
hola123, 10.02.2024 ob 21:01

Sem v zakonu že več kot 20 let, zadnjih 10 let ni nobene intime več, nobenih dotikov, nič s.eksa. Se razumeva, funkcionirava kot prijatelja. Želim si življenja s človekom, ki bi me stisnil vsak večer. Je to sploh mogoče? Naj se ločim zdaj, ko sem starejša? Samo zaradi tega, ker mi to zelo manjka….

Mož te lahko tudi stisne, zakaj mu ne rečeš, da ti to manjka? Pogovorita se. Vse se da rešiti, če sta oba za to, če ne pa se vsaj dogovorita kako naprej. Stvar dogovora je tudi intima.. nekateri pari imajo odprto zvezo, nekateri se naveličajo in ločijo, spet drugi se ponovno povežejo.

Tudi pri meni je tako. Vendar sem se zavestno odločila da se ne bom ločila. Preveč stvari sva skupaj ustvarila, naredila, sva starša. In da bi se sedaj ločila zaradi tega ker ni sexa doma, ne. Sem malo čez 50. Ne da se mi več nekaj ustvarjat na novo, se prilagajat…. Ločitev ni kar tako, za sabo potegne cel kup stvari.  Moj zakon že od začetka ni bil presežek, ni bilo pa tako slabo, da ne bi mogla v njem biti. Če bi si res tako želela intime, bi si nekoga našla za neki časa, ne pa ločila, nikoli!

Najdi si ljubimca. Poročenega, ker takšen ne gnjavi, da se ločiš…pa je rršeno…

Vsak dan ga zajahaj da ugotovi da ga ima

Tudi obrnjena slika obstaja

Kaj pa če ne more več. Pogovorita se.

Tudi pri meni podobno, 25.02.2025 ob 10:40

Tudi pri meni je tako. Vendar sem se zavestno odločila da se ne bom ločila. Preveč stvari sva skupaj ustvarila, naredila, sva starša. In da bi se sedaj ločila zaradi tega ker ni sexa doma, ne. Sem malo čez 50. Ne da se mi več nekaj ustvarjat na novo, se prilagajat…. Ločitev ni kar tako, za sabo potegne cel kup stvari.  Moj zakon že od začetka ni bil presežek, ni bilo pa tako slabo, da ne bi mogla v njem biti. Če bi si res tako želela intime, bi si nekoga našla za neki časa, ne pa ločila, nikoli!

Podobno!

Bedno. Midva z možem sva k sreči usklajena glede spolnosti,oba si želiva in obema zelo veliko pomeni. Jaz ne bi mogla biti v takem odnosu, ne vem če sva kdaj zaspala skregana, ali da se ne bi objela. To je zame huje kot biti sostanovalec, sostanovalca si ne želiš, partnerja pa si želiš, pa ne more ali noče biti tvoj. O shit, to bi bil  pekel zame. Pa tudi kakšni moški so to, čist aseksualni? Ali imajo drugo. To ni ok

Anonimna654, 25.02.2025 ob 21:32

Bedno. Midva z možem sva k sreči usklajena glede spolnosti,oba si želiva in obema zelo veliko pomeni. Jaz ne bi mogla biti v takem odnosu, ne vem če sva kdaj zaspala skregana, ali da se ne bi objela. To je zame huje kot biti sostanovalec, sostanovalca si ne želiš, partnerja pa si želiš, pa ne more ali noče biti tvoj. O shit, to bi bil  pekel zame. Pa tudi kakšni moški so to, čist aseksualni? Ali imajo drugo. To ni ok

Veš eni tako, drugi pač drugače, nikogar ne smeš  oz.  ne moreš obsojat.  Življenje marsikaj prinese…

Odloči se, samo da ti ne bo potem žal.

Jaz tudi in se kar bojim, da ga bo težko obuditi, če bi…..

Veliko je tukaj tipov ki navijajo da te bodo lahko podrli. Vprasaj ga zakaj ni sexa in romantike

Ja tako je, 26.02.2025 ob 02:37

Veš eni tako, drugi pač drugače, nikogar ne smeš  oz.  ne moreš obsojat.  Življenje marsikaj prinese…

@ja
tako je

Pa mi ti povem, kaj življenje prinese? Da 10 let nisi intimen z nekom? Zakaj so potem ljudje v vezi? Zaradi prijateljstva, ekonomskega položaja, ker so navajeni tako? Ta moški verjetno brusi ljubico, ona je nepotešena, kakšen zakon je to mi povej.  Stokrat raje bi bila sama kot v taki bedi od zakona.

Anonimna654…

Ti pa pises, kot da si iz hruske padla…Moski aseksualni?? WTF!! A se ti zavedas, da je v 95% sitacija obrnjena. Moski, kit bitje ki potrabuje seks ze normalno delovanje (ze zaradi svojega testosterona) ponavadi seksa ne dobi od zene. Zenska ga pogosto kastrira. Seveda je ona zrtev, ker moski se ne smejo pritozevati. TI JE HUDA PREVARA ZANSKE. Moski pa se ne morejo lociti. Njihova narava jim to ne dovoli. Posebej ce imajo otroke, saj imajo moralno odgovornost do otrok in tudi do hladne, ledene zenske. Pogosto si bolj kvalitentni in izobrazeni moski najdejo ljubico in tako se vsaj pocutijo zive. To vedno delajo v imenu ljubezni do otrok, zene in tudi ljubice. Vcasih zena to izve in se celo upa izustiti, da je ona prevarana. Ob taksni krutosti zene pa tudi jaz toleriram, da dobi eno vzgojno. Neverjetno je koliko manipulatije, pritiska in nasilje se sistemsko izvaja nad moskimi. Predvsem iz zenske strani. Ampak gre h koncu. Sedaj je v Ameriku Trump, ki je prvi predstavnik po slabih 100 letih, ki se nekako bori za enakopravnost med spoloma. Kakor vedno, bo ta val v slabih 10 letih prisel tudi v Slovenijo in v nekaj desetletjih se bo spet vzpostavilo ravnovesje in tudi vec pravic za moske (delovna doba, pravice ob locitvoi, penzija, enostavnost napredovanja, kot pri zenskah itd…kvot pa za razliko od zensk ocemo. Ne maramo, da nam nekaj pripada le zato ker smo moski. Jih pa tudi pri zenskah ne podpiramo). Predvsem visje place bi morali moski imeti, glede na to da smo veliko bolj produktivni, opravljamo obcutno tezje poklice, ki so tudi bolj nevarni in posledicno 8 let manj zivimo.

Moski, ki ljubi zenske, 26.02.2025 ob 18:15

Anonimna654…

Ti pa pises, kot da si iz hruske padla…Moski aseksualni?? WTF!! A se ti zavedas, da je v 95% sitacija obrnjena. Moski, kit bitje ki potrabuje seks ze normalno delovanje (ze zaradi svojega testosterona) ponavadi seksa ne dobi od zene. Zenska ga pogosto kastrira. Seveda je ona zrtev, ker moski se ne smejo pritozevati. TI JE HUDA PREVARA ZANSKE. Moski pa se ne morejo lociti. Njihova narava jim to ne dovoli. Posebej ce imajo otroke, saj imajo moralno odgovornost do otrok in tudi do hladne, ledene zenske. Pogosto si bolj kvalitentni in izobrazeni moski najdejo ljubico in tako se vsaj pocutijo zive. To vedno delajo v imenu ljubezni do otrok, zene in tudi ljubice. Vcasih zena to izve in se celo upa izustiti, da je ona prevarana. Ob taksni krutosti zene pa tudi jaz toleriram, da dobi eno vzgojno. Neverjetno je koliko manipulatije, pritiska in nasilje se sistemsko izvaja nad moskimi. Predvsem iz zenske strani. Ampak gre h koncu. Sedaj je v Ameriku Trump, ki je prvi predstavnik po slabih 100 letih, ki se nekako bori za enakopravnost med spoloma. Kakor vedno, bo ta val v slabih 10 letih prisel tudi v Slovenijo in v nekaj desetletjih se bo spet vzpostavilo ravnovesje in tudi vec pravic za moske (delovna doba, pravice ob locitvoi, penzija, enostavnost napredovanja, kot pri zenskah itd…kvot pa za razliko od zensk ocemo. Ne maramo, da nam nekaj pripada le zato ker smo moski. Jih pa tudi pri zenskah ne podpiramo). Predvsem visje place bi morali moski imeti, glede na to da smo veliko bolj produktivni, opravljamo obcutno tezje poklice, ki so tudi bolj nevarni in posledicno 8 let manj zivimo.

Si ti Sveti Duh in si spremenil nick ?

Tudi pri meni je zgodba podobna.

Deset let sem brez sexa ker me ona že ves ta čas ne mara in se mi ne želi .

Oba sva dobro situirana imava polnoletne otroke svojo moderno hišo.

Živiva deset let že drug mimo drugega se ne pogovarjava nimava več skupnih ciljev.

Na dopust hodimo ločeno imava popolnoma ločeno življenje in vse kar je s tem povezano.

Žalostno.

Pred dvemi leti sem spoznal žensko s katero se dobro razumevaobčasno dobiva včasih tudi kam greva in občasno tudi sexava.

Nisva par ker ona ne želi da bi živela skupaj sva pa dobra prijatelja ki si zaupava in pomagava.

Tudi pri meni je podobno, 26.02.2025 ob 18:58

Tudi pri meni je zgodba podobna.

Deset let sem brez sexa ker me ona že ves ta čas ne mara in se mi ne želi .

Oba sva dobro situirana imava polnoletne otroke svojo moderno hišo.

Živiva deset let že drug mimo drugega se ne pogovarjava nimava več skupnih ciljev.

Na dopust hodimo ločeno imava popolnoma ločeno življenje in vse kar je s tem povezano.

Žalostno.

Pred dvemi leti sem spoznal žensko s katero se dobro razumevaobčasno dobiva včasih tudi kam greva in občasno tudi sexava.

Nisva par ker ona ne želi da bi živela skupaj sva pa dobra prijatelja ki si zaupava in pomagava.

Zakaj pa si poročen? A ni bolje da se ločita in si daš priliko začeti na novo in lahko  spoznaš neko žensko? Imata ločene spalnice, ločene dopuste, ločene cilje, ne pogovarjata se, kaj vaju sploh še druži?

Lepo se sprijazni, tudi jaz sem se.

V tolažbo naj ti bo, da je en blazno znani in premožni SLO dermatolog (vsi ga poznajo) s partnerko ni imel prav ničesar 15 let. Ker jo je resnično ljubil, se ni kurbal ne na medn konferencah ne v SLO, lahko potrdim, ker sem bila tedaj v farmaciji in zdravstvu, od njega mlajša 12 let, pa yelo sem mu bila všeč, a je pri tem ostalo, spoznala sem kasneje partnerko njegovo, ga še velikokrat videla, ni letal s cveta na cvet, pa bi si lahko privoščil.

Kot zaupni kolegici mi je enkrat le priznal, da 15 let s svojo ni imel ničesar. Ker se je tega naveličal in mu je obupno manjkalo intime, je počakal, da je šel sin na faks v tujino, svoji pustil zelo lepo hišo v premestju LJ in začel znova – z novo ordinacijo, novim bivališčem, z drugo žensko, resda mnogo mlajšo pa se je zapletel šeel ko je bil več kot leto narazen z življensjko sopotnico, s katero sta bila skupaj od fakultete naprej.

Temu jaz pravim zvestoba in razhod, kot se šika. Žal pa smo mi vsi super revni v primerjavi z njim; on si je lahko privoščil nov začetek, radodarno velikodušnost, da je materi svojega otroka pustil PRAV VSE in še več ter poskrbel finanćno tudi za sina.

Novo je spoznal v službi, bila je receptorka, sprejemala paciente. Ko sta se zapletkla, so druge mone matronaste monaste žlehtne in favšljive tako udrihale po obema, da je popokal vse, vklj. s pacienti iz partnerske klinike s kolegico dermatologinjo in na drugem koncu LJ naredil ter odprl popolnoma novo kliniko,tokrat samo s svojim imenom. Z gospodično sta se poročila, česar prenjšnja njegova partnerka 30 let plus ni dočakala. Se pa vsi lepo razumejo, sin, ex partnerka, ona dva… ker so razumni in ker so intelketulaci. Zelo pomaga finančna svoboda.

Brez nje smo vsi samo najemniki, ko zmanjka za najem, se vselimo h prvemu, s katerim lahko gradimo nekaj in se za prvo silo razumemo, potem se med poliže in ostane samo trnje, mi pa v trnju vztrajamo, ker nočemo spet postati pri 50+ spet najemniki brez vsega, kot v času svojih študijskih let.

A moram še kaj dodat ali je jasno? Nismo vsi dr. XY. Iskanje sreče, vklj. z zadovoljujočo in izpolnjujočo spolnostjo, je rezervirano samo za bogate.

hola123, 10.02.2024 ob 21:11

Poročila sva se mlada, sem mislila da bo z leti drugače, da si bo želel več nežnosti. Nisem imela kilometrine fantov, mislila sem da je tako normalno. Zdaj zadnja leta se stvari počasi umirjajo, otroci so že večji, meni pa manjkajo dotiki, intima. Ali se da imeti vse? Tudi če bi spoznala koga drugega, kdo ve kaj bi me drugega motilo. Svojega moža sem navajena, ker sva skupaj dolgo časa, samo ni moj intimni partner. In tako je težko živeti, zadnje čase me ubija.

Ja, da se imeti vse. Sva že 20 let skupaj, trije še majhni otroci in ne vem če je kdaj minila eno noč, da ne bi objeta zaspala, da se ne bi celo noč stiskala, se dotikala.

Brez spolnosti, intimnosti, dotikov, poljubov ne bi mogla živeti.

Zanimivo bi bilo videti statistiko seksualnega življenja dolgoletnih zakoncev. Na prvo žogo pravi Google, da je 15% parov “sexless”, in da je to krivo za tretjino ločitev, ampak vprašanje, kako iskreno odgovarjajo respondenti na tako občutljiva vprašanja.

Matrona, 26.02.2025 ob 19:37

Lepo se sprijazni, tudi jaz sem se.

V tolažbo naj ti bo, da je en blazno znani in premožni SLO dermatolog (vsi ga poznajo) s partnerko ni imel prav ničesar 15 let. Ker jo je resnično ljubil, se ni kurbal ne na medn konferencah ne v SLO, lahko potrdim, ker sem bila tedaj v farmaciji in zdravstvu, od njega mlajša 12 let, pa yelo sem mu bila všeč, a je pri tem ostalo, spoznala sem kasneje partnerko njegovo, ga še velikokrat videla, ni letal s cveta na cvet, pa bi si lahko privoščil.

Kot zaupni kolegici mi je enkrat le priznal, da 15 let s svojo ni imel ničesar. Ker se je tega naveličal in mu je obupno manjkalo intime, je počakal, da je šel sin na faks v tujino, svoji pustil zelo lepo hišo v premestju LJ in začel znova – z novo ordinacijo, novim bivališčem, z drugo žensko, resda mnogo mlajšo pa se je zapletel šeel ko je bil več kot leto narazen z življensjko sopotnico, s katero sta bila skupaj od fakultete naprej.

Temu jaz pravim zvestoba in razhod, kot se šika. Žal pa smo mi vsi super revni v primerjavi z njim; on si je lahko privoščil nov začetek, radodarno velikodušnost, da je materi svojega otroka pustil PRAV VSE in še več ter poskrbel finanćno tudi za sina.

Novo je spoznal v službi, bila je receptorka, sprejemala paciente. Ko sta se zapletkla, so druge mone matronaste monaste žlehtne in favšljive tako udrihale po obema, da je popokal vse, vklj. s pacienti iz partnerske klinike s kolegico dermatologinjo in na drugem koncu LJ naredil ter odprl popolnoma novo kliniko,tokrat samo s svojim imenom. Z gospodično sta se poročila, česar prenjšnja njegova partnerka 30 let plus ni dočakala. Se pa vsi lepo razumejo, sin, ex partnerka, ona dva… ker so razumni in ker so intelketulaci. Zelo pomaga finančna svoboda.

Brez nje smo vsi samo najemniki, ko zmanjka za najem, se vselimo h prvemu, s katerim lahko gradimo nekaj in se za prvo silo razumemo, potem se med poliže in ostane samo trnje, mi pa v trnju vztrajamo, ker nočemo spet postati pri 50+ spet najemniki brez vsega, kot v času svojih študijskih let.

A moram še kaj dodat ali je jasno? Nismo vsi dr. XY. Iskanje sreče, vklj. z zadovoljujočo in izpolnjujočo spolnostjo, je rezervirano samo za bogate.

In zakaj je gospod dermatolog tako lepo in bogato nagradil zensko zaradi katere je trpel in zanamerjal tako pomemben del sebe toliko desetleij?? To je zelo pokvarjeno od njega. Nagradis ljudi za dobra dela. Nagradis zensko, ker je dobra s teboj. Ti pa najprej pises, kako nista imela nic intime pa vendarle je on to pogrešal… Ni je imel izkljucno zaradi nje. In za to jo ne na koncu bogato nagradil. Wtf!!! Kaksen zgled daje svetu, druzbi znancem, ostalim zenskam?? Kdaj bomo slisali zgodbo, da je zena po locitvi bogato nagradila ex moza, ker je bil tako slab do nje?

New Report

Close