Brez izhoda
Zdravo! Naj najprej povem da sem moski, ker vidim da to igra zal ful veliko vlogo pri ocenjevanju situacije danasnje case.
skratka sem v locitvenem postopku katerega sam ne zelim. S partnerko in otroci se vedno zivimo skupaj ker se ona se ni odselila ker se menda ureja stanovanje. Zeli odpeljat otroke kar pa jaz ne pustim. Ker sem mnenja da ce se je ona odlocila da ne zeli bit vec z mano da nimajo otroci nic s tem in ni posteno jih zdaj vlect iz njihovega domacega okolja. Ampak se s tem ne strinja. Ceprav pravi da jih bom lahko vedno videl in da bodo lahko pri meni ko bom zelel sem predlagal vsaj deljeno skrbnistvo… to pa spet ne zeli. Zdaj vidim da zeli da jih po soli jaz cuv in urejam obveznosti, a spali bi pa pri njej in ona bi za to hotela polno skrbnistvo in polno prezivnino. Naj poudarim da jim bi dal vse, ampak ne na tak nacin da placujem njej a otroci so pretezno z mano. Z otroci smo zelo navezani en na drugega in tega ne toleriram da bi mi jih odvzela. Poleg tega spi ze skoraj leto dni na kavcu, se me na veliko izogiba, a ene poloznice doma ne placa. Jaz ji se avto placujem in zavarovanja. Vse. Ona ves denar namenja da si ureja svoje zivljenje, kar je ta trenutek zelo neposteno. In vsak dan se trudim… celo posel sem si uredil tako da delam od doma in sem skoraj vedno doma… a to izkorisca ker potem nje skoraj nikoli ni. Ce pa je ze pa je vedno na telefonu. V preteklosti je res bilo drugace.. sem bil jaz pretezno zdoma sluzbeno, ona bolj doma, zdaj pa je cist kontra in na CSD gledajo samo kaj je bilo vcasih. Ceprav ima ona zdaj tak posel da itak dela popoldan, jaz pa od doma…. Jaz sem naredil vse da bi bilo bolje, ona pa je sla kontra in zdaj sem jaz na slabsem. Kaj menite?