Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Brez katerih kozmetičnih produktov ne morete živeti?

Brez katerih kozmetičnih produktov ne morete živeti?

Zanimajo me vaši najljubši produkti brez katerih ne bi mogle živeti. Nega obraza, šamponi, balzami, kozmetika, kar koli 🙂

moj ride or die produkt je od Fenty Beauty highlighter. Brez njega ne grem nikamor in je dejansko edin highlighter, ki mi ustreza

Definitivno od Lux Factorja 4D krema. Vsak dan začnem in zaključim z nanosom kreme in je ne bi zamenjala za noben denar 🙂

Alverde CC krema

Nisi omenila barv za lase ampak jaz definitivno ne bi mogla brez barv (uporabljam Subrino).

LF serum za obrvi in trepalnice 100%. Ne nosim ličil, uporabljam čisto standardne šampone in balzame tako da ni težko odgovoriti na to vprašanje

Se štejejo tudi izdelki za nego tattoojev? Ker sama ne uporabljam kakšne fancy kozmetične izdelke ampak večino denarja zapravim na tattoojih tako da tudi prisegam samo na Nano Shock kremo 😀

Jaz vsekakor ne bi morala preživeti brez kolagenskih dopolnil. Uporabljam kar od Cemio Gamsa, da prejemam pošiljke na dom začela pa sem jih uporabljati na začetku zaradi sklepov. Po nekaj časa uporabe sem ugotovila, da pozitivno vpliva tudi na stvari za katere nisem imela pojma, da pomaga: nohti mi hitreje rastejo, lase imam bolj zdrave in nimam več problematične kože.

Sigurno je moj favorit 4d kremica od lux-factorja

Nano shock za tetovaže. Ne ličim se, sem pa cela potetovirana že od mladosti. :- )

Jaa moj glas gre tudi njihovi 4D kremi. Prav nobena krema mi še ni tako pomagala izboljšati izgled kože kot ta.

Jaa moj glas gre tudi njihovi 4D kremi. Prav nobena krema mi še ni tako pomagala izboljšati izgled kože kot ta.
[/quote]

ta krema čist mem.sam marketing.

Sto posto ne bi mogla brez nano shock kreme. Noben od mojih tatujev ne bi zgledu tok lepo

New Report

Close