Brez modrca
Ja, gor pa dol dajem. Ena prvih stvari, ko pridem domov, vržem dol modrc.
Za obiske se ga obleče, po obiskih spet dol vrže. Pa za ven v trgovino, modrc gor, prideš
nazaj, modrc dol.
Med ljudi, ki ti niso najožja družina, ne moreš brez modrca. Skrajno neokusno je zunaj hoditi okoli brez modrca. Prav nastavljaško priteguješ zijala.
Stalno ga dajem gor in dol. Oziroma, če vem, da bom imela tisti dan veliko opravkov, ga v vmesnem času nosim tudi doma. Včasih zadevo rešim tako, da oblečem modrc, podoben zgornjemu delu bikini kopalk (torej brez kosti in z zelo elastičnim hrbtnim trakom). Če ima trak za vratom namesto naramnic, še toliko bolje. Takega modrca doma ne slačim, ker mi nudi dovolj udobja.
Brez modrca sem samo pred partnerjem, pred drugimi ne. Odvisno je tudi, kaj imam oblečeno in kako enostavno je modrc obleči/sleči.
Doma sem brez.
Če kdo pride ga oblečem.
Je pa tečno če se ti kdo kar naslika, ker mi ni ravno za pred ljudi brez modrca.sicer moje izgledajo čisto ok, ampak si nekako ne predstavljam. Sploh moški hitro vidijo kakšno “fehtanje” 😀
Mi je pa skoda, ker marsikatero oblačilo (majčka, oblekica..) mi izgleda bolje če sem brez. Ampak nekako ne upam.
Enkrat sem imela en top brez modrca v javnosti oblečen (izgledalo je res super) , ampak pogledi tipov, slinastiiii. Pa nisem izgledala “kurbiš”. Ampak enostavno se moškim meša.
No, pač taki so :p jih ne obsojam, ampak tega si res ne želim 😀
Ah, moski…… Saj tudi ce zagledajo cipkast moderc, so taki so eni kuzki z mokrim jezikom, tak cisto slinasti. 😀
Enkrat sem po mestu hodila v malo bolj oprijeti bluzi, pa mi ni bilo takrat jasno, zakaj so moski na ulici tak slinasti do mene. Potem sem ugotovila, da se mi je ponesreci odpel tretji gumb (sem imela prej dva odpeta gumba, je bilo tudi tak precej odprto) in se mi je cipkast moderc lepo ven videl. Tak da si ne morem potem predstavljati, kak bi bilo, ce ga ne bi nosila. :)))) Me je bilo potem precej sram….. Zato je se en razlog, da ga vedno nosim.
Doma sem vedno brez, tudi če pridejo obiski, napovedani ali nenapovedani. Mi niti na misel ne pride, da bi ga šla hitro dat gor. Tudi po mulce v šolo in v trgovino ali drugih opravkih grem brez. Pa itak že vsi vejo, da ga ne nosim. Glede moških pa, se trudim razne slinaste poglede in opazke ignorirat.
Gor ga dam samo za v službo in pa ko grem laufat.
Ti odgovori niti ne morejo povedati dosti, ker so vsaki joški malo različni, tako po velikosti, obliki, zavisi tudi od oblačil, kako so prosojna ali niso, ali so bradavičke otrdele skozi ali niso.
Poleti se mi včasih ne da vedno dajati modrčka gor in dol in ga pod kakšno debelejšo, manj prosojno majčko tudi ne nosim, pa se nisem opazila, da bi tipi zaradi tega zijali v moji smer.
Očitno nimam tako vpadljivih/velikih joškov.
Pozimi je še lažje. Če skočim v trgovino in imam itak oblečen plašč, zakaj ne bi mogla biti spodaj brez modrčka? Itak vem, da plašča ne bom slačila, tako da…
Glede obiskov.. spet odvisno kaj je obleka/majica in kdo pride na obisk 🙂 za kakšno sestrično ni problema, če pride sodelavec od očeta na obisk je verjetno drugače 🙂