Brez modrca
Ker nimam velikih prsi nosim modrc pogosto samo v sluzbo in ce imam opravke. Doma sem velikokrat brez, mi pa pase da imam kaksno bolj oprijeto majico ali pa (kot je ze ena zgoraj napisala) tiste sportne majice ki imajo okrog prsi elastiko, ker imam obcutek da vseeno potrebujem malo opore. Tako da tudi ce pridejo obiski sploh tisti nenapovedani sem vcasih brez, ampak glej, ubistvu cist njihov problem. Kot da bi nepovabljen vstopil v kopalnico in zagledal vibrator. Ti sment. Tako da se s takimi stvarmi niti ne sekiram.
Jaz pa sem se po dolgih letih pridnosti in spoštovalnega odnosa do moških odločila, da me več nič ne briga.
Doma sem kakor kdaj. V službi itak z, ker je tak bonton. Za ven me pa ne briga več. Imam 75 C ali D. Lepe imam in če me modrc tišči ga snamem. Prejsnjo sredo sem šla s hcerko na klavir, učitelj je v razredu kuru kot nor, zakuhalo mi je, skor postalo slabo. Bla sem v bundi, ker je nisem nameravala sleči, ravno ker sem bila brez modrca. V teh okoliscinah sem se pač slekla.
Lepo sta zaplesali na prostost in sploh me ni brigalo. Ucitelj je malo težje požiral slino, pa kaj.
Ker nimam velikih prsi nosim modrc pogosto samo v sluzbo in ce imam opravke. Doma sem velikokrat brez, mi pa pase da imam kaksno bolj oprijeto majico ali pa (kot je ze ena zgoraj napisala) tiste sportne majice ki imajo okrog prsi elastiko, ker imam obcutek da vseeno potrebujem malo opore. Tako da tudi ce pridejo obiski sploh tisti nenapovedani sem vcasih brez, ampak glej, ubistvu cist njihov problem. Kot da bi nepovabljen vstopil v kopalnico in zagledal vibrator. Ti sment. Tako da se s takimi stvarmi niti ne sekiram.
[/quote]
Meni gredo nenapovedani obiski ful na živce. Vibratorja sicer nimam, modrca pa tudi ne nosim. :p
Joške je treba od rane mladosti spravljati v primerno embalažo.
Ta filozofija “ohhh, poglejte mene, kako dirkam brez mordca naokrog, ohhh, kako sem svobodna!!” meni ni bila nikoli logična. Ne glede na velikost, teh zadev ne moreš prepustiti usodi, da bingljajo naokrog. Lepo je treba skrbeti za njih, da so dolgo lepe.
Najbrž ne greš v trgovino samo v majčki. Čez budno se pa ne vidijo bradavičke.
[/quote]
Pa povešene prsi ala “pasji uheljci” tudi ne…..
ko greš v javnost je estetsko in higienično, da daš gor modrc, če imaš gor potem čez njega samo še en kos oblačila ( majica, pulover, bluza). Ni gršega kot videti žensko, ki ni toliko higienska do drugih na cesti, ko morajo gledati prsi, ki so potrebne opore, da se skrijejo očem javnosti. Pozimi za lenobe pa ni problema.
Pa povešene prsi ala “pasji uheljci” tudi ne…..
ko greš v javnost je estetsko in higienično, da daš gor modrc, če imaš gor potem čez njega samo še en kos oblačila ( majica, pulover, bluza). Ni gršega kot videti žensko, ki ni toliko higienska do drugih na cesti, ko morajo gledati prsi, ki so potrebne opore, da se skrijejo očem javnosti. Pozimi za lenobe pa ni problema.
[/quote]
Rajši gledam povešene kot lebdeče rjuhe
Nič ni bolj estetskega kot osvobojene dojke pod bluzo, majico ali kar tako.