Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Brez neumnosti prosim!

Brez neumnosti prosim!

naj naslov pove dovolj.

primož

Primož … saj veš da je treba stestirat če nov forum dela, pa da ga malo napolnemo … čeprav z neumnostmi … Potem boš že brisal … :))

Lp, Bgv

Ja, kaj so za koga neumnosti ????

Bgv

jasno kot beli dan. Razumemo kaj je mladost, samo da vam bo forum koristil :)))

Primož

:)))))))) Pa veš da bo koristil :))))))))) Saj veš kakšne smo ženske … “Oh … včeraj sem kupila to pa to šminko … a misliš da mi paše na to pa to obleko … pa na te pa te čeveljčke … Pa misliš da si lahko privoščim kratko krilo, če imam krive noge … ” in podobno … :))))) Za take varjante je ta forum idealen :)))))

Lp, Bgv

Kaj ti rajši vidiš kmečko bulo kot zrihtano mačko????

Kaj je boljše: kmečka bula zdrave pameti ali zrihtana mačka, butasta kot noč?
Lp.

Zadnje pridevnike si dodal sam.Jaz sem izhajal iz IQ =100 pri obeh.Ne vem, odkje ti izkušnja, da so lepe ženske neumne?!

Zakaj pa je dekle s kmetov bula? Zrihtana mačka pa po vsej verjetnosti iz mesta. Če si hotel reči neurejeno dekle, to tudi povej, kmečka bula je grda žalitev, za ljudi, ki živij(m)o na vasi. Jaz sem se preselilA na vas iz mesta, še vedno pa sem v predmestju, pribl. pol ure iz Ljubljane. Lahko bi rekli, da sem LJubljančanka, sama se ne uvrščam v nobeno kategorijo, pač živim na “selu”, tisto KMEČKI buli, je bilo pa le malo preveč. Verjamem, da moškemu ni prijetno gledati neurejene ženske, dekleta, tako kot tudi ženske ne gledajo rade neurejenega moškega, fanta. Stori to, kar počno vsi: glej stran.
Lp.

Kmečke bule so tudi v mestih,bi rekel še bolj pogoste kot na podeželju.Malo nenatančno sem se izrazil, se opravičujem vsem, ki sem jih užalil.Stvar je v glavi,ne v poreklu…Glede podeželja nimam nikakršnih predsodkov,sem rojen Ljubljančan, zdaj pa živim globoko v podeželju v Slovenskih goricah in lahko rečem, da boljših ljudi ne srečaš skoraj nikjer drugje.Moj odgovor je bil namenjen Bugnavileu, ki ženskam ne privošči takega foruma.To je tako, kot bi moškim prepovedoval pogovore o športu ali avtomobilih.Lep pozdrav!

New Report

Close