Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek brez veze

brez veze

S partnerjem se kregava, ker jaz hočem pomagat pri delu in se ponujam, a on meni, da sem jezna in gre. Tako sem ničvredna. Vsak dan težje vstanem iz postelje. Danes zjutraj sem jokala. Potem sem se le spravila pokonci. Sem brezposelna ja, linčajte me. Ne dobim službe, ker nimam prevoza. Jeba ja. Nimam nič. Itak sem ujeta. Brez veze. Poglejte, kako lep dan je zunaj. Vsi okrog mene so aktivni. Moj pa me pošilja noter. In pravi, da mi ni treba. Ja, saj ni nič moje tu. Res je. Briga me. Ne vem, zakaj že ne odidem. Aja pa ne mi govort naj si najdem psa ker ga imava samo mi je rekel da mi ga ni treba nonstop rihtat. Ko sem ze upala, da sem nekomu potrebna.

Meni je zanimivo, kako nas moški lahko obrnejo v svoj prid. Samo, da ne bi mogla biti za pikico samostojna, sama reševati svoje probleme kot veš in znaš. Neee, moški hočejo, da so jim ženske podrejene, poleg tega jim še očitajo, da imajo za tiho bit, ker so oni tisti, ki nosijo denar. Ko pa hočeš delat, pa pri njih nastopi 1000 in 1 problem. Kaj bo, če zamudiš prevoz, boš spala pod mostom itd. Joooooj. In zaradi tega obžalujem svojo odločitev pred leti. Nimam jajc, da bi šla nazaj in popravila. Toliko se je vsega nabralo, vsi okrog mene so zadovoljni z nama, samo jaz nisem zadovoljna ne z njim ne s sabo.
Morala sem se spihat. Želim si, da bi bilo 1000x lažje. Ampak on vidi probleme, ampak ne da dokončnega ne. Zato da mu bom jaz dala konec. Saj ne rabim bit žrtev! Lahko me pustiš, pa ne bom igrala nobene žrtve.
Moram se spihat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close