brez vinjete- darsovci
lp
Danes sem se peljala iz avtoceste kjer so me ustavili darsovci z bratovim avtomobilom. ker nima vinjete so slikali avto za dokaz,nato pa napisali globo 300€ ( polovica 16 dni, 150€) plačilni nalog sem podpisala in izročili so mi položnico. nakar mi reče, da je bla zadeva stornirana in da mu naj vrnem prazno položnico in lahko odpeljem.
Zanima me, če je to res tako, da bi kar stornirali zadevo?? ker v roke nisem dobila plačilnega naloga in ne prazne položnice, čeprav so jo že napisali, a me je prosil če mu jo vrnem.
V avtu smo bile 3 osebe, tako da lahko potrdijo da nisem dobila ničesar, še položnico sem morala vrniti.
A lahko darsovci kasneje na podlagi tega prekrška kaj zahtevajo še od mene??
Ker tale situacija da so si kar premisli,glede na to da so avto slikali in da sem podpisala obrazec mi je ZELO ČUDNA!! lahko kdo svetuje??
še tole: podpisala sem samo original obrazec, saj je gospod opazil da je spodaj pozabil dat še en list.
Spoštovani!
V kolikor je izpoved resnična, gre za zelo neznačilno delo zaposlenih v DARS-u, saj smo prvič slišali za stornacijo globe. V zadevi vam ne moremo podati nasveta dokler ne dobite plačilnega naloga s strani DARSA.
Lepo pozdravljeni!
Forum je zaprt za komentiranje.