Brez volje
Ojla!
Čeprav je zunaj lep sončen dan, sem čist brez volje.
Če še bom dolgo doma se mi bo kamlu zmešalo.
Sem brez službe, ki jo že iščem leto dni in nič sreče, pravtako že hujšam leto dni in imam manj le 10 kg, kje je še -20kg, za nič mi ni…..
Upam, da vas nisem preveč zamorila, ampak se še kdo tako počuti?
Totalno brezveze?
Totalno brezveze?
Sej bo bolje……..kaj naj ti rečem………..
Hja………s službo zna bit vedno problem………Ampak, ker sem bila sama na tvojem mestu te razumem…je pa treba bit vztrajen in iskat, klicat….hodit od vrat do vrat……..Boš videla, da ti bo na koncu uspelo. Sam ne se zasedet doma….
Kar se pa hujšanja tiče………. Je res tako hudo, da moraš celih 20 kg dol vržt?
Kaj se tiče glede službe, sem sita vseh teh pisanj prošenj in razgovorov, ker se mi zdi da bom že diplomirala iz pisanja prošenj.
Kar se pa tiče kg pa je tako, da imam 174 cm in 88 kg, pa presodi sama, kolk je preveč in kolk ne.
Saj nisem vedno tak brez volje, ampak pridejo dnevi, ko bi najrajši poslala vse nekam…..
eeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj…………zlata moja……………………..
Ko bi ti vedela kolko prošenj sem jaz napisala…in okrog poslala…. Po moje ima polovica mesta moje prošnje:)))))))))))) pa še nekaj drugih mest zraven:)))))))))
Sej te razumem in verjamem, da res pride človek popolnoma naštufiran vsega………….ampak sej bo………. Na forumu smo zato, da drug drugemu dajemo korajžo….
Kar se pa kilogramov tiče…..Tudi jaz bi rada zdaj, po porodu šla še par kilogramčkov dol…pa mi nikakor ne rata…. Zdej….naši moški tle gor bi rekli, da je treba veliko sexat:))))))))) ampak včasih je treba delat še kaj drugega…:))))))))))))
Ne izgubi upanja…
Sicer pa…kakšno službo iščeš? Mislim….za kakšno izobrazbo? Če pa nočeš tle gor javno pisat…pa mi lahko pišeš na mail…[email protected]
ČAU, CMOKA…in drži se
dal duška????heheh..mala….čaki da me občutiš,,,,,polej bova pa o “dal duška” govorila………..
a kaj sem ponujal????….zaenkrat še ničesar, ker je predvsem odvisno od tebe, kaj si želiš……….bi nam zaupala???????
…hihi…mogoče pa ti bomo potem lahko našli kakšne vezice in poznanstva…kaj veš……..
mala, glede kg mi opa kar zameri,,,,,,,,,MISLIM, GLEDAM OKOLI SEBE, pupa se poroči, dobi otroka in ptem se razleze, da je joj….grozno, pa kaj babe mislite, da s tem, ko dobite deca….DA STE S TEM KONČALE SVOJE POSLANSTVO????!!!!!!!!!!!!1grrrrrrrrrrrrrrrrrr……….daj no, kaj bomo pa potem mi, ki znamo osrečevati…hahahahah
srce, a bi šla midva enkrat na kavico?…tako brezkofeinsko, da ti ne bi preveč srček razbijal………..
drugače, pa zakaj se pa skrivaš za nekim novim nickom?
Ne skrivam se za novim nikom, ampak še sploh nisem bila tukajle, pa sem si morala nekaj zmislit, ko pa že vsi drugi nicki obstajajo. Pač žal…..
Ko si mi jih malo napel 🙂 glede kg včeraj, sem danes imela kar malo slabo vest in sem šla zjutraj kolesarit za dve urci, namesto za eno. Moram se še prisilit in it tečt, čeprav mi ne diši, ampak baje najbolj pomaga. Pa kaj bi ti o tem boš spet kaj našel zame – komentarje.
Kaj pa se tiče službe pa je takole. Kaj si želim je drugo, kar pa lahko dobim pa spet drugo.
srček kam pa bi me povabil na kavico?
ne vem…imaš kakšno posebno željico?????
….jaz že….pa si še ne upam…saj veš, na začetku je vsak malček nesmiselno sramežljiv….hihi…a se teb to ne dogaja???
drugače je kolesarjenje res dober šport…no vsaj pravijo tako……..po katerih hribčkih in dolincah pa se si vozila???
ps…srček???????ne me begat, draga mala, se lahko vnamem in polej bo hudič…opssssssssssss…….saj res, pa meil si popravi, da ne bo nagajal…….
kakšna kavica pa ti je všeč…mislim ob kateri uri in s kom?…da bom vedel….
če bi ti dovolila..
.
.
.da.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.Prva je ljubav
dosla bi tiho nezvana, sama
za sva vremena,
skrila bi se tu, negde –
duboko u nama…..
in še. da boš videal kak si krivična..ops….
..Voljeo bih da smo snaga valova,uzburkani na vrelim usnama,olujna noć i čarobno jutro….opsssssssss
če pa bi še rada nadaljevanja….čakam kofi….se boš pač morala odločiti in sprejeti izziv…da boš končno ugotovila, kaj zamujaš…heheheheheh
ti je več do najuu…smrk…prav…..
mogoče ti bo pa tole v razmislek….
Ne vjeruj mi noćas,
Svakog časa nudiću ti više.
Ne vjeruj mi kad gitara svira
I padaju kiše iz zlatnih visina,
Sve je to od lošeg vina.
Ne ljubi me noćas,
Biće suza stihovi će teći.
Ne slušaj me mala jer ćes čuti
Što ne želim reći i nije istina…
Sve je to od lošeg vina.
…in tako naprej……..
pa še mal za težko nočko, da boš zaspala, z mislijo name..hehehehe
NOĆ BEZ TEBE
Hladna je ova noć oko mene,
A u meni je vruća.
Jer i ovu noć sam bez tebe,
Kao pjesnik bez nadahnuća. I čekam te u tami,
Pa možda ćeš proć.
Dok drhtava ruka u stih te mami,
I u ovu hladnu noć. Gladna je ova noć, tama grli me,
Stihom jecam da ne mogu više.
Slušam zvijezde dok šapuću tvoje ime,
Svakim trenom sve tiše i tiše… Stihovi ovi nek brzo tebi krenu,
Jer već pobjeđuje me san.
Neka ti jave, iz sna te prenu,
Da i ovu noć bez tebe sam.
no…mi je ratalo???hehehe
me pred take skušnjeve daješ…saj veš, če se decu zmeša…..heheheheheh…polej boš pa same težave imela….hihiih
no ampak tole sredi Ljubljane…tole mi pa ne zveni tako “nevarno”……..hmmm…..prav,ko boš imela kakšno pot v prihodnosti v prestolnico, pa povej……..bova že našla kakšno fletkano slasšičarno……
pa pa