Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brez zamere punce!

Brez zamere punce!

Martini…na žalost….ne sežete….do khmmmm…..ma pustmo stat!
😉

Že prav, že prav… 😉 :)))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Vsaj kera,da se zamisli!
😉

Hehe, ne, saj jaz vse razumem… Ne sežemo ji do… ampak preko :))))))))))). hehe, pa brez zamere Sp… Saj je ne poznam in ne vem, kdo je…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Boš mogla še hudičevo dokazat..kar si napisala….da bi ti verjel!
In nobene zamere……bašta,da jaz vem ,kdo je!
😉

Hehe, ne se jezit, no… Škodi lepoti, res ;).

Jezit?Hahahaha!!!
Ko sem jezen….ne pišem.Al pa čist drugač!
Miši?Kaj te je tak udobrovoljilo nocoj?
🙂

Sp…ali ves, da je naslabse kar je lahko..da nekoga primerjas z nekom…nauci se sprejeti cloveka takega kot je…celoto..in nc primerjat..le zakaj…brez veze…original je najboljsi..in vsak je svoj unikat..in to je to…Kaksna je Martina… naj bo taka kot je..hvala bogu da je…in res ne vem..zakaj nas moras primerjat z njo…ta teden ste res mal nori deci vsi po vrsti..le kva vam fali..le kva..al je unga premal..al..prevec..samo to dvoje je mozno..da se vam..rola;))..jao..jao…se dobro da nasa kletka vse prenese…res..prav vse….

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Tebe bom primerju pa z….ma boljš,da ne napišem….ker bom imel še eno več za vratom!
😉

New Report

Close