brez zasebnosti
misliim……vaše stališče do sexa na obprtem ?
kje set alhko zaloteni ali pa pa vi nekoga presenetite’
vas to moti..mogoče še dodatno kuri….hahah
no moje mišljenje……ni tak slabo, ker se itak pupe polej tud potrudijo, da jim čimprej pride….k…ker se bojijo da kedo ne pride….hahahaha
oooo razocaran:))) a hitro ji mora prit:)))) si pa neki jebach:P
ti mislis da je bil dober vsak sex, ko je njej hitro prslo, ti pa si sprical:)))))
Pojma nimas kaj je to dober sex:)
Pa se nekaj….vazno je, da moskemu prehitro ne pride, ker zenski lahko tudi veckrat zaprvrstjo pride;)
Sicer pa, sex na skrivaj in na hitro je kot mcdonalds:))) kratko, sladko, pa nehranljivo:))))
nisem pozabil..samo vprašnje nisem dovolj jasno postavil…
stara v izkušnjah ?..khmmmm
ker ko te prebiram, mam občutek, da kar naenkrat ničesar več ne vem, znam…eh………to pa mi postaja zopern občutek..taka negotovost….hahah
čeprav zdaj vem, zakaj….khmmmmm……..a veš, kdaj se moškemu to zgodi?
ne da ne znaš, samo vse bi hotel tako zelo na hitro, pa samo nase misliš!!
Jezi me, ker ženske opredeljuješ kot subjekte, ki so za enkratno uporabo (za povaljat), pol pa menjat….ko spodne gate:)
Če tako ravnaš z ženskami, če jim to govoriš, potem….ne vem, kako da katera kokoška še nasede.
Pa tukaj je blo govora o sexu na javnih mestih. Mislim, da redki izbirajo prostor za brzaka s tem namenom, da jih bo kdo opazil. Ko je sila, najdejo pac prostor, in potem se sprostijo, naprej pa….kar da, da:) ce jih kdo vidi, ima vsaj lep dan naprej:)))))