Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brežice-trgovina KIK, kje točno je to?

Brežice-trgovina KIK, kje točno je to?

Iz Lj bi se peljala v to trgovino, prosim povejte mi, kje naj grem, da ne zgrešim, koliko km je to sploh iz Lj do trgovine?
In ali imajo robo tudi za večje otroke 9 – 10 letnike? Imajo rovo za nas odrasle? Kaj sploh imajo tam, če je katera bila pred kratkim?

Najlepša hvala za pomoč.

Če bo kaj pomagalo: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1817101.

“Eden je pri nas v Brežicah v nakupovalnem centru merkator-prvo nadstropje.
Brežice-Tovarniška 10a.8250 Brežice
Murska Sobota, Obrtna ulica 26.a,nasproti Hoferja.
Sam je pa res tale trgovina fajn.ful veliko se najde pa ful poceni.”

Kopirano z RR.

Do Brežic iz Lj je cca 110 km…greš po avtocesti proti ZG….izvoz Brežice in potem se najprej držiš oznak za center mesta …na 1. semaforju anravnost, na drugem tudi in se pelješ še cca 5 km in boš na desni že videla mercator center …in v tem centru je trgovina KIK…o ponudbi pa pojma nimam

pomoje imaš bližje do KIK-a v Celovcu…

nelida bo držalo ja, si tako prijazna in mi napišeš kje pa je to v celovcu? Hvala!!

v Celovcu je več KIK-ov, jaz grem včasih v tistega v industrijski coni (pred samim mestom). Če prideš čez Ljubelj, je ne moreš falit, če slediš tablam za Celovec. Na križišču pri Hypo banki greš desno, KIK je zraven trgovine Reiter (kjer imajo fancy posteljnino ipd), pa še nekaj trgovin je zraven.

hvala ti!!!

Pozdravljeni!
Lahko rečem, da sem zelo razočarana nad njihovo ponudbo. To je ene vrste “cotarija”. Res je poceni, ni pa kvalitetno. Nekaj stvari sem kupila, tisto, kar je približno ok, pa je tudi kar drago. Zares všeč so mi bile le ene bundice, pa sem bila tam kar nekajkrat.
LP

bila v trgovini v Brežicah, ki je v stavbi “INTERMARKET”, ne v Merkurjevi, a šla ven brez da bi kaj kupila…..

tudi ene stvari ni bilo, v katero bi se zagledala.

Sama ne kupujem oblek z znamkami, ampak te stvari, ki so bile naprodaj, pa niso res za nikamor.

npr. imajo majčke otroške za 1 EUR….ja, pa da mi je videt, kaj bi bilo iz nje, ko bi jo prvič oprala…..

skratka, jaz na tvojem mestu iz Ljubljane ne bi potovala v Brežice, ravno zaradi te trgovine…..sama sem bila, ker sem pač iz Brežic in ko sem bila v Intermarketu, sem pač porinila nos še v to trgovino.

New Report

Close