Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Brezovka=DebelaStarunklja=Nm3=Volk_med_ovcami=,…

Brezovka=DebelaStarunklja=Nm3=Volk_med_ovcami=,…

En in isti osebek vam odpira teme, od jutra do večera.

Kdo jih pa ponoči odpira?

mimosunek

In samo tebe sprovocira? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sanjaj debilček.

Kar nekaj nikov si pozabil. Pa tiste registrirane si pa sploh pozabil.

Aja, k tebe pa sploh ni tuki od jutra do večera.

Ja tistih 10 postov k naštepam čez dan, teb pa čisto “slučajno” uspe na čist vsakega naletet in ga potem še citirat.

Ne bi šu ti mal na morje? Razkazovat te svoje supr dupr mišice vlažnim miškam … al pa miškotom v bistvu.

Am ja, lepši sem od tebe. Prebol že enkrat.

Uuu, detektivski podvig na MON-u. Komaj čakam razplet…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

To je pa, kot bi sam sebe ustrelil v obe koleni večkrat zapored. 🙂

To že 3 leta pišeš ja…

sej teme z naštetimi nicki so edine berljive

Ej, NesamozavestniNekulturnež, par nasvetov. Pojdi k zdravniku, da ti predpiše ADje ali pa pojdi na psihoterapija. Mogoče pa kar oboje skupaj. Boš videl, življenje bo potem lažje. Ne vem zakaj te je sram, saj te psihične težave so ravno tako bolezen kot kaj drugega zato se ne sramuj in poišči pomoč. Posmehoval se ti bo kvečjemu kak debilnež. Drugim je pa jasno, da so psihične bolezni tudi bolezni kot kaj drugega.
To, da že leta in leta travmiraš tu gor glede žensk, je res slabo za tvoje zdravje. Tvoja obsedenost z MONom je tudi huda. Sem mislila, da sem jaz ogromno in preveč tu gor pa me posekaš sto na uro. Meni ne uspe vseh tem prečitat in komentirat. Še manj mi uspe vsem ljudem slediti in sestavljati profile o njih.

Pa kaj bi ti bebec rad ? Prebral sem te, zdej pa pokaj.

priden, priden
zdej se pa še lastno ritkoobrisat navadi – da nauš smrdu

Jaz pa mislim da ne, gre dejansko za eno, ki je čez 40, pa sanja kot najstnica, kakšen naj bo njen tip, dejansko pa je nihče nikjer ne peca.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne drži! Res pa je, da ne znaš pogledati!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Res je, sem čez 40. Sanjati ni prepovedano. Peca me pa res nihče, razen poročeni ali pa kaki čisto obupani, ampak to ne šteje.

Ma to gnido po cele dneve menja vzdevke. Enkrat je Nm3, drugič volk, tretjič 264u,…Zakaj ne bi bil potem še debelastarunklja, brezovka,… ?

Menja vzdevke pa zato, ker ga noben ne šljivi. Če bi bil skos Nm3, mu ne bi noben odgovarjal. To je to.

Kaj ti si bolhen, da se tolik za nimaš za druge?

Kako nimam pozornosti, celo temo si odprl z mojim nikom? To pa ne doseže vsak, da se o njem cela tema odpre. Da ne govorimo o tem, da me Nesamozavestni in njegov matjazko skoraj v vsaki temi, ki jo odprem, omenjata. Pa, če tam sodelujem ali pa ne.

Zakaj pa se ne družiš s kašnim: debelimStarunklom?

zgleda, da me ti še preveč “šljiviš” ☺
btw:MON je narejen tako, da se nicke vpisuje po svojem veselju ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close