brezplačen nasvet
Ko berem vaše prispevke in vprašanja na temo, kako ga pripraviti, da bo…. se spomnim na svojo izkušnjo. Poročila sva se pri 25, in do 35 leta sem mu poskušala dopovedati, kako se zadovoljuje žensko… Potem sem se vzela v roke in najprej polovico gospodinjskega dela naložila njemu. Seveda ga ni takoj vzel, jaz sem ga najprej nehala delati. Paziti morate, kje ga nehate delati: jaz sem nehala likati (to se je poznalo samo njemu), skuhala sem po službi samo za otroke (tako sem sama shujšala, on pa pač ni imel večerij), odpadlo je nabavljanje, nehala sem kupovati darila in organizirati fešte za njegove sorodnike…. No, in potem je prijel za delo.
Nekaj mi verjemite, drage dame. Če polovico gospodinjskih del naložite njemu (kar je enakopravno kajne) vam bo ostalo zeeelooo veliko časa. In v tem času sem poskrbela zase: masaže, fitnes, napredovanje v službi, postala sem zadovoljna s sabo, na zunaj in na znotraj.
Potem sem si našla ljubimca. In to je super. Ljubimec poskrbi za žensko čisto drugače kot mož. To drži kot pribito. Ko se izteče, se izteče, najdete si novega ljubimca in to ni noben problem, če daste nekaj nase.
In mož? Ima lepšo ženo kot prej in bolj zadovoljeno kot prej. In ima me raje, jaz pa tudi njega. Pika.
Zakaj sta pa še skupaj? In se gledata še v oči? Pa otroci, ki vedno čutijo, da je nekaj narobe med staršema, pa če se mami še bolj sexi drgne ob atijevega s svojo ritko, vsa namočena od ljubimca…..
No, sicer je pa važno, da si ti zadovoljena. On pa tud. Obema paše. Svet je lep in naj tak tudi ostane. Enkrat je bila ena pesmica: le nasmeh je bolj grenak…Pa saj to ne velja zate. Za zdaj.
To, da dajeta vse na pol je vse v redu, dokler imata oba enake plače. To je tudi logično, če gledata s trani enakopravnosti. Če pa ima nekdo večjo plačo, potem je zelo verjetno, da v službi opravlja tudi večja oz. daljša dela oz. zahtevnejša dela. Tu pa se proporcionalnost neha! Npr. jaz delam dlje in imam večjo plačo, zato pa plačujem čistilko, nabavljam stvari, ki jih ona ne zmore, kupujem in vzdržujem avto in seveda postorim doma kar se še da ob preostanku dneva.
Kar pa se tiče ljubimcev in ljubimk je treba vedeti, da jih vsak poišče takrat, ko mu doma nekaj škriplje. Npr. slab seks, pomanjkanje seksa, slab partnerski odnos in podobno. Z ljubimci pač kompenziramo tisto česar nimamo. Tako, da predvidevam, da pri tebi stvar še vedno nekaj ne dela tako kot bi morala delati.
Kako pa naj možu napokam polovico gospodinjskega dela, če hodi popoldne fušat, ker mu tako odgovarja, saj se s tem izogne obveznostim do otrok, zvečer je pa itak že vse podelano, ko pride domov. Da bi ga vsaj malo navadila na gospodinjska dela in vsaj malo spremenila ritem življenja sem se pred petimi leti vpisala v šolo z njegovo obljubo, da bo doma vse pošlihtano, naredila srednjo šolo, sedaj sem pri koncu visoke šole, doma je precej manj pospravljeno, kar pa ga ne moti preveč, mene pa tudi vse manj, le otroke še kolikor toliko vižam, vendar tudi oni že odraščajo. In tako gre karavana naprej.
Pravite, da ljubimci pridejo v poštev, če doma nekaj škripa. Ampak doma vedno škripa. Če pa še ne, pa gotovo še bo. S partnerjem, s katerim moraš uskladiti otroke, gospodinjstvo, položnice, sorodnike…. se imaš lahko zelo rad, zelo se ceniš, od časa do časa usekaš kakšen seks iz higieničnih razlogov, kakšna romantika, strast itd. to pa ne gre skupaj in vsi problemi so samo zaradi nerealnih želja in predstav. Zakon je zakon! Pomislite že, kaj ta beseda pomeni.
Kar se pa tiče gospodinjskega dela na pol: jaz raje več služim in sem potem pametna, kot pa enako delam, manj služim in moram še poslušati, kako on več zasluži.
Ti pa svoje težave posplošuješ! Obstaja namreč kar nekaj zakonov, ki “škripanje” zna reševati. Z ljubimci oz. ljubimkami je tako, da se ga da zelo enostavno dobiti, težje znebiti, pa celo večnost traja, da se v seksu uskladita do vsaj take mere kot si vzsklajena s partnerjem doma. Iz tega logično sledi, da ti mora doma že zelo škripati, če se z ljubimcem uskladiš kar takoj. Ali pa ti je škripalo že od vsega začetka.
he he he he…. ja, to je res. Ženska si najde ljubimca, zanj se kr naenkrat začne rihtat, ko se za moža ni, začne nosit tange, ki so jo prej motile, se pobrije, čeprav ji to prej ni bilo všeč, postane zelo strastna pri seksu, čeprav je bila doma bolj zavrta…
pa se vprašam…. komu kaj manjka? Vsi so zadovoljni; ljubimec ma seksi bejbo, ki jo natepava, ona je zadovoljena obojestransko, mož ma pa doma kr naenkrat seksi prasičko in je tudi zadovoljen. Jasno, da je na vse pretege prepričan, da ona njega ne vara (:-P)
Po mojem imaš precej prav, tudi s teoretskega vidika. V glavnem imamo dve možnosti- trpeti zaradi razkoraka med zaželjeno pravljico in dejanskim stanjem ali pa zaživeti tako kot praviš. In če je rezultat pozitiven, pomeni, da je ukrep ok. Ja, ja božja kazen bo že prišla. 🙂
Upam, da se nama piti kdaj prekrižajo.