Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu brezplačen nasvet

brezplačen nasvet

ja, stvar dogovora pač… če dodaten denar prinese več dobrin v smislu nekih dodatnih dopustov ipd, pol je to zaželjeno… enkrat malo več delaš, da potem lahko malo bolj uživaš

če pa to ni tako, da je dodatno delo izključno obremenitev, sadovi pa bolj slabi, potem seveda ni vredno

saj tudi njen verjetno ne ve, da ima ljubimca!!

Če polovico gospodinjskih del naložite njemu (kar je enakopravno kajne)

—–

Jebeš enakopravnost. Gospodinjenje je žensko delo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

:-))))

A si ti tud november? Vau

hm… tudi lahko, če ti je tak všeč (:-P)

A bi mi bil rad všeč?

kot november ti ne bi bil všeč… glede na to, da maš raje moške!? in to celo 2 hkrati

Oh,ja, za gledat sem rekla. Sicer se želim posvetit le enemu.

In seveda enako privoščiš tudi svojemu možu, da si najde drugo za popestritev in boljši zakon, a ne?

Točno! Všeč mi je predvsem besedica jebeš v tvojem mailu.

Ne, ta dodaten denar ne prinese boljšega, lagodnejšega življenja,samo čas krade.

Ti ne veš, kako to paše, ta preobrazba. Zanima me, ali bi nas na cesti prepoznal?

No, marko, a ni potem torej škoda časa? Naj vendar ženske naredijo nekaj zase že davno prej, ko so še punce! Ali pa tako mora bit…
Ali se moškim dogaja podobno? Jih dobi v roke prava ženska in oh, potem postanejo malo večji, postavnejši, v očeh pa pogled žrebca, ki obvlada?

Tega pa nisem rekel!

Pa se mi vseeno tako zdi. Nič se ne da narest. Saj veš, ni kemije. Oh….

Ni mi jasno o kakšnih pravljicah sanjaš?! Jaz nikoli nisem sanjal.

Hja, to imaš prav! Ampak takega bednega življenja ne privoščim nikomur.

Haha, tudi ta je dobra!

Bacek :)))

se strinjam z naslednjim delom tvoje trditve “Naj vendar ženske naredijo nekaj zase že davno prej,”

Glede drugega dela pa imajo ženske več težav s zamozavestjo

lp
Marko

A lahko še jest en brezplačen nasvet dam???

Sploh se ne poročit.

🙂

hehe. Dobro, samo da ne bo mož vlekel prevelke surle. Sicer pa verjamem,da se mu v ozadju nekje svita, zakaj tako, samo priznat si noče. Če boste na koncu srečni vsi, ne bo nobenega problema. Jaz ne bi mogla vlečt nekoga za nos, tu bi bila moja vest prevelika.

Glede drugega dela se strinjam stabo; z izjavo, da se proporcionalnost neha, če ima eden večjo plačo, kot drugi – s tem pa se ne morem strinjat!! Haloooo!!!!

A res misliš, da mora tisti, ki ima manjšo plačo več delati doma???

Sem pristaš (in to tudi prakticiram) skupnega računa, glede gospodinjskih opravil pa – npr. skuha tisti, ki je prej doma….

In kaj bos storil, če bo čez nekaj let imela žena večjo plačo (kljub temu, da boš ti dalj v službi)???

Svašta…

Mačka, če je to vse res, če tole ni le tvoje kurjenje kle,uživaj draga, kajti jutri lahko poči in bodo tekle solze;)…

New Report

Close