Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Brezplačen preizkus ona-on.com do 30.11.2015

Brezplačen preizkus ona-on.com do 30.11.2015

Če koga zanima, 100% free:

http://privoscite.si/ponudbe/15010/100-popust-brezplacni-0eur-preizkus-vseh-storitev-portala-ona-on.com.-privoscite-si-brezplacno-spoznavanje-osvajanje-in-zabavo/

Lari fari. Brezplačen preskus velja en sam dan.

Prelep sm za tja gor.

Eh… nisi prelep, mentalno pa tja čisto lepo pašeš… Divjak pač… 😀

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

Na ona-on stran ne hodijo divjaki, prej kakšni bolj mirni, družinski, ločeni fegeti, podobni tebi.

Sprobala. Še predno sem do kraja izpolnila profil, mi je na polno zatežil en 52letnik za seks. Sem kar zbrisala profil.

Ja pa saj bi se lahko malo zabavala z njim preko virtuale… Jaz bi si ga na polno privoščil, mogoče še poslal na zmenek kakih 200km stran. 😉

Ha! Očitno zelo dobro poznaš to sceno! 😀
Kakšen nick pa imaš tam?

Ja pa saj bi se lahko malo zabavala z njim preko virtuale… Jaz bi si ga na polno privoščil, mogoče še poslal na zmenek kakih 200km stran. ;)[/quote]

Enkrat sem to naredila na nekem portalu. Pa mi tip pošlje svoj mail, kjer je bil razviden ime in priimek. Pa odtipkam v google in najdem točno take fotke kot jih je on pošiljal in podatke o njem. Bil je en od nekdanjih poslancev pa predsednike neke organizacije (to je še sedaj). Potem pa nisem vedela ali je res tako neumen, da se je tako razkril (star nad 70) ali je uporabil lažne podatke in fotografije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close