Brezplačna kriptovaluta slovenskega ICO, Viberate
Čudno da nobeden ni omenil VIBERATE
V kolikor se prijavite prejmete cca 3 VIB zastonj. Sedaj je vreden cca 0.50USD. V kolikor dodate kakšen glasbeni dogodek ali prizorišče v sistem, prejmete dodatne VIB
(Skoraj) Edini brezplačen Kripto Kovanec v katerega je vredno investirati malenkost časa – VIBERATE[/url]
Pa še Slovenci so!
ja, sem se par mesecev nazaj logirala na njihovo stran in decembra dobim mail, da imam kovance. kasneje sem jih še kar nekaj kupila, verjamem v ta projekt 🙂
tudi stran so lepo uredil in še urejajo, pa zaposljujejo tudi.
Dej za foro kakšen dogodek v sistem, ali pa še bolje, kakšno dvorano, trg, kjerkoli so koncerti! Pa poglej nato koliko prejmeš (po kakšnih dveh dneh dobiš).
Lej, jaz sem vpisal kar ene športne dvorane v Kranju, Domžalah, kar pač še ni bilo notri..
Pa tko je, kakšen dan lahko dobiš več, če manj ljudi vpisuje
Dej za foro kakšen dogodek v sistem, ali pa še bolje, kakšno dvorano, trg, kjerkoli so koncerti! Pa poglej nato koliko prejmeš (po kakšnih dveh dneh dobiš).
Lej, jaz sem vpisal kar ene športne dvorane v Kranju, Domžalah, kar pač še ni bilo notri..
[/quote]
Sem hotela vpisat en dogodek, pa ne vem, kaj se vpiše pod :
PLEASE SELECT ARTISTS YOU WOULD LIKE TO PUT INTO LINEUP, kaj naj bi tukaj vpisal?
Drugače pa vsaj meni, stran dela bolj za silo, ko išeš nek dogodek ga ne najde, potem ga pa vpišeš in pravi, da je že vpisan.
[/quote]
Stran ful čudno deluje. Poskusila vpisat izvajalca, ki ga še ni. Dodala FB, Twitter račun, Youtube, pa mi napiše, da moram dodati vsaj eno od teh stvari, da me spusti naprej. Zelo buggy. Ni šlo.
Ja, porodne tezave… Pa saj se niso zares zaceli… Iscejo razvijalce, itd… Poglej si tudi roadmap.
Pa ce ni nihce opazil… veckrat zaporedoma se je sesul trg kriptovalut. Vse je slo v maloro. Najprej panicarijo kitajci, potem mi in zdaj ocitno se americani. In ko zanalasc ze 2 dni cakam na depozit na menjalnici. Razprodaj so se zacele.