Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Brezposelni zanima me …

Brezposelni zanima me …

Me zanima na kakšne načine in preko katerih oglasov iščete službo /delo?
Vas sploh povabijo na razgovor? Jaz velikokrat pridem v ožji izbor potem pa se konča…
To me počasi ubija. Cele dneve samo iščem, pregledujem oglase, hodim po razgovorih pa nič od nič.
Potem pa me še vsi zaslišujejo in mi pametujejo :
“A imaš službo? Saj dela je dovolj samo moraš biti fleksibilen.”
In potem, ko jim svoje povem … se čudijo in prav vidiš, da te imajo za nesposobnega in lenega človeka.
In to me počasi ubija, postajam apatična.

Zdaj pa, ko je konec poletja se dnevi vlečejo kot razvlečen čigumi… ga kar noče biti konec.
Zanima me kako tisti, ki zelo na tanko piskate glede denarja in ste ostali brez zaposlitve preživljate te turobne jesenske dneve?
Kako si zapolnete čas, da vam hitreje mine?

država je v ku…..službe so samo za tiste ki imajo poznanstva, to je dejstvo v slov

jaz veliko berem. knjige si izposodim v knjižnici (pri nas je tako, da brezposelni s potrdilom iz zavoda ne plačujemo članarine).

Čista resnica! Ne gleda se na sposobnost, že po vprašanjih na razgovoru in na odzivih na tvoje odgovore se vidi, da jih ne briga tvoje znanje, ampak to samo larifari postavljajo.

Nabiram sadje, gozdne sadeže, zelišča za čaje, sedaj sem cele dneve nabirala orehe. Na svoji parceli, da ne bo kdo skočil v luft. Ko jih bom posušila, jih bom pa prodajala.

“Delam” kot prostovoljka.

Včasih treba tudi vzeti telefon v roke pa poklicati,se jim ne da čekirati vseh tistih kupov prošenj pa to :).

"Omnia vincit amor!"

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close