Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brezvezni meni “Ni drame” v Meku

Brezvezni meni “Ni drame” v Meku

Za 7 eur sem dobila mali čizburger, mali pomfri, sirčke z japaleno papriko, sladko kislo omako, krof in nalepke. Je kdo dobil kaj boljšega?

Upam, da ti je jasno, da to vse skupaj ni vredno 50 centov

Odgovor na objavo uporabnika
hacka, 08.05.2025 ob 22:00

Za 7 eur sem dobila mali čizburger, mali pomfri, sirčke z japaleno papriko, sladko kislo omako, krof in nalepke. Je kdo dobil kaj boljšega?

Tudi jaz eno sranje. Noter zmečejo, kar ne prodajo! Čedalje bolj so v kur=u!

Najbolj v ku………… pa so tisti,ki sploh vstopajo v tako menzo in se futrajo s takim šitom, kot ga producirajo tam.

Eni požrejo res ves drek, še preden ta to konkretno postane.

To je sam za une, ki ne delajo drame :). Moj je dobil: pomfri, cheeseburger, chickenburger, nuggetse in jabol.pito.

Jhm, 09.05.2025 ob 07:27

To je sam za une, ki ne delajo drame :). Moj je dobil: pomfri, cheeseburger, chickenburger, nuggetse in jabol.pito.

Seveda je za zaposlene v meku drugačen meni. za ostale pa, kar je viška in ne gre.

mek, 09.05.2025 ob 07:29

Seveda je za zaposlene v meku drugačen meni. za ostale pa, kar je viška in ne gre.

A ne dobijo zaposleni denar za malico? Alu dejansko jedo mcd hrano?

Da se gres past na travo. Bos pozrla manj svinarije. A sploh veste kaj ameri tlacijo tja noter da je tko dobro? Mal se pozanimaj kaj dajes v svoj zelodec. Za 3x prevec denarja

Bolje, 09.05.2025 ob 08:47

Da se gres past na travo. Bos pozrla manj svinarije. A sploh veste kaj ameri tlacijo tja noter da je tko dobro? Mal se pozanimaj kaj dajes v svoj zelodec. Za 3x prevec denarja

Spoštujte svoje telo, svoje svetišče in ne mečite vse svinarije vanj, kot da je smetnjak. To je prazna hrana, brez vrednosti, a s slabim vplivom na zdravje. No, to v bistvu sploh ni hrana, ampak samo umetno sranje, lepo zapakirano. Res, za  veliko bomezni ste si krivi sami.

dej nehite drame špilat, noben ne bo zbolel, če tiste 3,4x na leto vzame kakšnega maca. Logično da se ne nažiraš s tem vsak dan, tega pa itak noben ni tle omenil.

Potem tudi za rojstni dan nikoli ne pojeste kakšne torte, ne vzamete nobenega piškota? Itak, tle na monu imajo vsi 5000+ neto plače, idealen ITM in železno samokontrolo.

New Report

Close