bridka izkušnja
moja osebna bridka izkušnja..
sem jo iskala kot trapasta, ampak ko sem jo dobila, jo že čez eno uro prav tako ni bilo več:-))
lost for ever :-((((
a nisem grozna?
še nisi našla? Jaz sem zadnjič mel v roki majco pa 20 čukov.. in sem bil prepričan da sem denar dal v radlc… kjer je denar, kadar ga je kej…
… ampak, drug dan sem iskal denar.. vse pregledal.. kje je 20 čukov.. NI!!! potem pa žena ugotavlja, zakaj pralni stroj tako slabo ovija.. pogleda v filter.. ej notr je blo 20 čukov.. opranih… mislim.. haaaaaaalo!!!!
ja, take čudne reči se dogajajo.. zdej sam upam da naju ne bo kdo obtožil da pereva.. denar :))))
Mislim štorije nakvadrat…Še najbolj fino je,če denar resnično pozabiš nekje v žepu,seveda obleka lepo v omari.Mine par mesecev in denarček najdeš..Ni lepega..hehehe
mene sladkarije ne ganejo.Niti čokolad, niti torte….nič….
Mene je treba je odvadit slanih stvari……..te pa obožujem..ampak sme zdaj pridna,sem vse črtala…..jep
hahahahahahahahahahahaha…
pereta denar..
Najbolj me skrbi , se ga je dalo še potrošit in dobro si napisal kadar ga je kaj hehe.
Ma ne nisem našla in ti povem mi je uganka…pa sem vse pospraula ))) do čistega .
ja verjetno je šel na pranje skupaj z majico , no jaz sem tko oprala par sto tolarjev , po pranju so bili za v štacuno še dobri , sam posušit sem jih mogla.
Sem pa najdla en denar star še iz juge pet jurjev ( no te si zdaj lahko vtaknem za klobuk ) :))
Najhuje je , da vedno vem in ne pozabim kam in koliko dam , ker vedno rabim , zato mi je iskanje tistega denarja res uganka. Ko najdem , če najdem , povem .
hehe ti pa z veseljem operem kako žehto če bi se kaj najdl not .))
Jaz jih pa tako skrijem, da jih JAZ ne najdem več,
jih pa ziher najdeta obadva ostala člana familije.
In imam nekih pet do šest mest skrivanja … a so
vsa odkrita.
Najboljše zdaj skrijem Kinder-Pinguie !!!