Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka brigitte macron

brigitte macron

Trump je samo iskren. Naloga prve dame je točno to, da dobro izgleda.
[/quote]

To je odvisno od plehkosti predsednika. Namesto lepote lahko človek ceni tudi kaj drugega – trump si je izbral okrasek, macron pa pač učiteljico.

Trump in Macron bi morala ženi zamenjat, bi tako bolj pasalo. Macronka in Trump bi pasala skupaj zaradi starosti in oranžno-blond kombinacije.

To je odvisno od plehkosti predsednika. Namesto lepote lahko človek ceni tudi kaj drugega – trump si je izbral okrasek, macron pa pač učiteljico.
[/quote]

Z učiteljico si navaden človek z lepotico si bogataš.

Ne vem točno, koliko je stara 65-67? Tam nekje. Lase- ima lasujo, se vidi na daleč. Frizura je o.k. Oblači se dokaj solidno. Ničesar ni njenim letom neprimernega. Je precej suha. Če bi bila debela, bi bila prava nona.
S Camilo je ne bi primerjala. Camila mnogo slabše izgleda. Po letih sta si dokaj blizu?

Camila je 6 let starejsa mislim, pa je 10 let nazaj zgledala slabse, kot Brižitka zdaj.

Camila je 6 let starejsa mislim, pa je 10 let nazaj zgledala slabse, kot Brižitka zdaj.
[/quote]

Camila je mlajša ( pred 10 ali več leti ) veliko slabše izgledala, kot sedaj. No, sedaj tudi ne izgleda dobro ;). Z Brižitko se je res ne more primerjat.

Bog pomagaj ,ampak meni je tudi grda kot smrtni greh! Mi je pa všeč kako je mož zaljubljen vanjo.

[img]https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/130/590x/Angela-Merkel-and-Emmanuel-Macron-860332.jpg[/img]
Babici Angelca 1954 in Brigitka 1953

Geli se nič ne popravlja, njej izgled ni pomemben. Tak tip ženske je.
Brigita je popravljena, Izgleda mlajše, ker je bolj suha, se lažje normalno obleče.

Meni gresta oba na zivce, Macron in zena. Poleg tega se vidi, da se ona z vsemi silami skusa boriti proti svoji dejanski starosti, kar je vse prej kot dostojanstveno staranje. Kake pametne izjave z njene strani se pa tudi ne spomnim.

In? Meni merklova zgleda boljše za svojo starost. Se vidi, da se ne prepira s staranjem, kar je itak izgubljena bitka. Zakaj bi se ženska pri 65 trudila ustvariti vtis, da jih ima 35, ko se vendar iz aviona vidi, kaj je res?

in njenega zakompleksanega moža, so se spičili na vrhu G7, amazonski gozd pa gori! Pa še naj nekdo reče, da so moški sposobni voditi svet.

Samo izgovor za se ‘spičit’ so rabili. Nič novega, že trojanska Helena je bila samo izgovor.

New Report

Close