Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brisače v hotelih

Brisače v hotelih

Ravno smo se vrnili z dopusta v hotelu. In me nekaj zanima glede brisač:

Torej bile so seveda bele barve in božanske, nič niso smrdele in tudi struktura (nitke) so bile drugačne kot moje.
Kako jim uspeva vzdrževati brisače da so vedno tako lepo mehke in v bistvu nič ne dišijo po mehčalcu. Kje lahko kupim take brisače, ki bodo tako vpijale in se ne bodo usmradele?

Ne vem, če ni poleg bombaža veliko odvisno tudi od pralnice… Postopek pranja je tam verjetno precej drugačen kot v domačem pralnem stroju.

zanimivo, meni se pa v hotelih vedno zdijo usmrajene, doma pa dišijo..je pa razlika, a jih sušim v sušilcu in dodam zraven še en dišeč listič, al so pa posušene na štenderju (poleti) takrat niso mehke niti ne dišijo tako..

Brisače so delane posebej za hotele. Le te se kupujejo po teži in ne velikosti. Teža pa je odvisna od tkanja… v prosti prodaji ne dobiš takšnih brisač vsaj kolikor je meni poznano. Vsekakor pa je tudi pranje drugačno kot doma z mnogimi razkužili.. in sušene v sušilnih strojih

V hotelih perejo brisače dnevno, doma verjetno počakaš in napolniš stroj, ko se nabere dovolj perila. Problem nedišečih brisač je v tem, da se ob uporabi naberejo v njih drobceni delci kože, ki začno takoj propadati in s tem povzročati neprijeten vonj.

V Svilanitu v industrijski prodajalani lahko kupis vse sorte brisace, tudi take z veliko gostejsim tkanjem. Obstajajo tudi take, ki so antibakterijske in ne smrdijo po daljsi uporabi.

Dobis jih tudi z manjsimi napakami, so pa potem precej cenejse in jih kupis na kilo. V trgovini grese mimo kravat in potem na desno v drugi del trgovine. Prodajajo pa tudi kose blaga od brisac, ki so jim ostali, so tudi zelo uporabni.

Jaz sem jih enkrat nekaj kupila škartirane na kilo- na njih je tudi napis hotel. Tiste so najbolj vpojne in najbolj bele. Pa vse perem enako. Torej je razlika v materialu.

Pozdravljena kyri
Prosim te lepo, če mi napišeš kakšen listič daš v sušilni stroj? Resnično prvič slišim.
Hvala ti in lep pozdrav

Lep pozdrav -------------

Redno perejo

New Report

Close