Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek brisače za na plažo -otroški motiv KJE?

brisače za na plažo -otroški motiv KJE?

Je kje kdo videl res lepe bisače za na plažo s kakšnim otroškim motivom (npr. Medo PU, Mojster Miha, Miki miška, nasploh Disneyevi junaki ipd.).

Pa da so take “kompaktne” oz. debelejše, da fajn vpijajo…..

Hvala vam za ideje, lp

Videla sem jih na tržnici v Vrsarju. Mislim, da so bile po 15 EUR, zelo vredu kvaliteta.

V Hoferju – če jih še imajo, ali pa mogoče Salon Creatina.

V Salonu Creatina sem jih včeraj videla, kak material pa so, ti pa žal ne znam povedati, ker sem gledala čez izložbo.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Tuš jih je imel veliko, po 1000 sit, kupi take ja, vsak dan lahko prepereš in takoj so suhe, niso drage, ljubke in otrokom zelo všečne, tebe pa tudi ne bo bolela glava, če jo pozabi, izgubi. Jaz sem jih nakupila kar 10 kom, lahke so, malo zavzamejo in tako si jih izmenjujemo, pazi le, če so zelo pisane, da jih pereš ločeno od drugega perila, ker gredo rade na začetku v barvo, prvič jih jaz kar namočim v vročo vodo in operem na roke. Poglej še v Mani, tam so jih tudi imeli.

Sonček Bled (Medvedek Pu, Levji Kralj, Princeske…), mislim da so okrog 12 eurov.

Martens,
kje pa je ta Sonček? Gremo naslednji teden verjetno mal gor pogledat, pa bi spotoma še za brisače pogledala.

V tušu jih pa nisem zasledila, vsaj pri nas ne.

New Report

Close