Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brisače za Sparove točke

Brisače za Sparove točke

Madona, kakšna je njihova cena, da jih zdaj ponujajo za 83{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ceneje? Koliko stanejo in zakaj??A ni brisača brisača? Koliko točk potrebuješ za eno brisačo?

2 brisači (50×100) staneta en cent manj kot 3 EUR, potrebuješ pa 15 točk (za 2 kom.). Če v Sparu redno kupuješ, jih dobiš mimogrede in se splača. LP Vera

Kakšna pa se vam zdi kvaliteta kopalnih plaščev?

Sicer teh akcijskih še nisem videla in jih ne morem komentirat, ampak to, da je brisača brisača pa. Ne, ni. Kot pri večini stvari je tudi pri kvaliteti brisač razpon hudo velik.

Zanimivo, vse kar da na police Spar,pa da zraven napise ” vrhunska kakovost” ,vzamete za čisto zlato. Jaz pa pravim Svilanitove brisače so še vedno zakon.

nam so v šparu dali eno to tavelko brisačo Moeve kao v opravičilo, ker ob koncu tiste akcije z WMF piskri našega omiljenega piskra niso imeli več in smo morali nanj počakali kakšna dva tedna. MEn se zdi kar fajn brisača, odkar jo imamo (kdaj so bli piskri za točke??), se še ni “sfilcala”, še vedno je lepo debela im mehka…

lp

meni so se pa ravno svilanitove zamerile. Mi moramo nabaviti brisače za po tuširanju ker zdaj imamo same take ki nič ne vpijajo in si po njih še bolj moker.

juretova mami, parkrat moraš brisače preprat brez mehčalca, da se apretura izpere, potem pa dobro pivnajo

New Report

Close