Najdi forum

Sem si inštalirala program Ad aware ,pa je vse o.k samo kako pa pol naprej !Kliknem da mi pregleda ,pol se to naredi !Pol pa so napisani v tabeli samo pol ne vem kako se pol izbrišejo !!!!!!!!Prosim za pomoč

HVALA

Pol se pa z miško klikne nanje z DESNIM gumbom, pol pa izbereš “select all objects” pol greš pa z next oz finish normalno naprej, pol pa je!

Ja kako p’a pol naprej ko sem z desnim gumbom izbrala kaj pa moram pol naredit ???? Oprosti ,če že težim samo sem res malo zaostala pri teh zadevah in mi je res vsaka pomoč dobrodošla !

Torej gremo počasi. Malce pozno, ampak upam da si še gor in ne gledaš rokometa:)
Torej prišla si do trenutka, ko se je preiskovanje zaključilo, AdAware je našel nekaj črvičkov in celo baha se z najdbo, utripa namreč slikica majhnega pajkca ali žužka.
Ko greš naprej (next) se znajdeš pred vrsto imen pred katerimi so majčkeni kvadratki. Če na kvadratek klikneš se pojavi kljukica, če klikneš še enkrat kljukica izgine. Lahko sicer pokljukaš enega po enega ampak to bi bilo lahko zamudno, zato se znajdeš in klikneš z desnim gumbom – pojavi se meni kjer lahko med drugim izbereš tudi možnost “select all objects”. Ko izbereš to, se kljukice pojavijo pred vsemi imeni.
Kaj piše potem na gumbu se trenutno ne spomnim čisto z gotovostjo, ampak najbrž je Next ali pa finish. Ko klikneš še to, se najprej (se mi zdi) pojavi opozorilo da bo toliko in toliko reči “remuved2 in to je to. Potem greš lahko ven z klikom na x v desnem zgornjem kotu ali pa narediš še en krog, da boš čisto ziher.
Pa povej če je uspelo.

Hvala ti, tudi jaz sem si snel ta program in nisem znal delati z njim.
Naštel mi jih je 106, je to veliko?
Potem sem šel še enkrat skozi in čista 0.
Hvala

106? glede na to, da si ga pognal prvič, najbrž sploh ni veliko. Naslednjičbo bolje.:))

Še nekaj! Te predmete imam sedaj v karanteni, lahko to brišem
brez kake škode?
LP

ti samo briši. Če ti je vse delalo ok, dokler so bili v karanteni, potem bo tudi, ko jih ne bo nikjer več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close