Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Britanski “ne” cepljenju otrok

Britanski “ne” cepljenju otrok

No, hvala bogu, glas razuma v Veliki Britaniji. Upam, da pri nas ne bodo težili s cepljenjem otrok. Britanska strokovna skupina je odločila, da za otroke od 12. do 15. leta ni dovolj podatkov o varnosti, da bi lahko priporočili cepljenje.

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/italija-razmislja-o-obveznem-cepljenju-britanski-ne-cepljenju-otrok/592780

BRAVO!! Upam, da pocasi pride tudi do nasih “strokovnjakov”. Who je itak ze par mesecev to odsvetovala.

Britanskih ravnozemljašev že ne bomo jemali resno. Svojo pamet so dokazali že s tem, ko so izstopili iz EU zaradi nekih populističnih teorij zarot, da jih Bruselj komandira in celinska Evropa izkorišča.

V VB vsaj imajo strokovno skupino. Naša se je prodala za dodatke in položaje – predsedstvo zdravniške zbornice.

Proti cepljenju otrok je tudi nemška strokovna skupina – politika pa cepljenje forsira.

HB tudi naša strokovna skupina ni preveč glasna s zahtevah po cepljenju otrok – te se pojavljajo samo med politiki.

 

Čeprav po drugi strani – če cepiva niso dokazano varna za otroke, kako so lahko za odrasle? Hm, a ne?

Testiranja zdravil in cepiv po navadi trajajo leta.

 

Kaksen “ne” ?   Treba se je cepit, od 12. leta dalje, v cimvecjem stevilu !   Kaj vam ni jasno ?    Le tako lahko koncamo pandemijo in zatremo nove seve.   Lahko smo srecni, da imamo cepivo. Bodite pametni, ne poslusajte debilov ala ” Robi”.  Poslusajte doktorja Struklja, Poklukarja, Beovicevo…

anticepilci so tudi v Veliki Britaniji, ZDA,… ampak, ko resno zbolijo, jim je žal, da se niso cepili. To ni glas razuma, ampak glas neumnosti!

Samo debili se cepijo. To je znanstveno dokazano.

Saj samo debili nasedajo lažnivi fašistični propagandi.

Robi ,ti se mi zdis malo zaostal.   Bolje, da nehas klatiti neumnosti.

Res ni kaj debatirat. Otrok se ne cepi. Cepivo je veliko, veliko premalo raziskano. Jasno, da so proti. Kdo pa ni.

Odgovor na objavo uporabnika
Tinche, 04.09.2021 ob 11:17

Kaksen “ne” ?   Treba se je cepit, od 12. leta dalje, v cimvecjem stevilu !   Kaj vam ni jasno ?    Le tako lahko koncamo pandemijo in zatremo nove seve.   Lahko smo srecni, da imamo cepivo. Bodite pametni, ne poslusajte debilov ala ” Robi”.  Poslusajte doktorja Struklja, Poklukarja, Beovicevo…

Pa je propaganda na Starševskem čveku za to jutro obkljukana.

Natančneje, tako so se odločili, ker ni dokazov, da koristi pretehtajo tveganje in ker zaenkrat otroci covid v povprečju v redu prebolijo. Ne pozabimo. lansko sezono je kljub vsemu v ZDA in Nemčiji gripa pobrala več otr. življenj kot covid (podatki so na netu, meni se zdaj ne ljubi iskat linkov).

Tudi nemška cepilna komisija Stiko ni namerava priporočati cepljenja otrok, pa je klonila pod politiko. Drugače je skupina nemških zdravnikov že odklonila sodelovanje v kampanji za cepljenje in ga svojim pacientom ne priporoča več apriori, temveč to prepušča odločitvi posameznika. Silijo pa ne več.

Ljudje moji, tudi tistim, ki so se cepili in zdaj niso več isti, je žal, da so se cepili, kaj šele tisti, ki so umrli. Za primerjavo dam cepivo proti tetanusu, proti kateremu se vsaj enkrat v življenju cepimo vsi in so ga porabili že milijarde in milijarde doz – smrtnih primerov zaradi cepiva je v 40 letih manj kot 40! S tem, da je pri tetanusu smrtnost od 20 do 30 procentna. Ja, primerov je malo, so pa še.

Pri nas so tako tekoč dovolili genocid nad stanovalci DSO – kakšen je delež preminulih v isti starostni skupini, ki živi doma?

Pametno, kdo za vraga bi pa dal cepit otroka??

Tudi nasi so malo utisali direkt nagovarjanje, pa sej stroka je marsikje proti, zal se tu prevec vmesava politika.

New Report

Close