Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Britje brade pa normalno?

Britje brade pa normalno?

Berem spodaj v eni temi, da naj ne bi bilo vse v redu z ženskami, ki se tam spodaj brijejo, saj ni normalno, da si odrasla ženska želi izgledati kot otrok.

Povejte mi, zakaj si potem moški brijejo brado? A torej z njimi ni vse v redu, ker hočejo izgledati kot majhni dečki?
In koliko od vas zagovornic kosmatega mednožja hodi naokrog tudi s kosmatimi nogami in pazduhami, da ne izgledate kot male punčke?

Za kosmato in urejeno-pristrizeno.

Ni gršega kot pobrita pi*da.

Uvedimo uniforme, enako frizuro, “kupimo” si diktatorja………………………….
Ajajajajajaj, o čem vse ima človek čas rezmišjati, ko nič ne misli!!!

Velikokrat sem v savnah in prav redko je katera kosmata spodaj..

Kosmate so še samo zaplankane kmetice, ki vidijo civilizacijo samo 1X na mesec, ko gredo v ambulanto po cipralex.

Britje zaradi higiene? Lari fari….
Nobena resna ženska si ne brije svoje tamale. Resne ženske imajo dovolj drugega dela, svoje tamale si malenkostno obrijejo kadar gredo na morje, drugače pa si svoje mednožje enostavno, umivajo.
Ve butare z obritimi pič*ami, poizkusite si jih redno umivatei tudi ve. Boste videle , voda dela čudeže.

Saj si lahko obriješ tudi lobanjo, pa hodi plešasta na okol. Imej obrito glavo, zaradi higiene. Pa veke in obrvi si tud lahko obriješ. Obrij si še nosne dlake! Izvoli! Vse za higieno, pa da ne boš primitivna kmetavzarca izgledala.

Še enkrat: vse mlade, razgledane in pametna ženske pod 35 imajo obrite.

To pa definitivno ne drži. Mlada, razgledana in pametna (ali si lahko pameten in nerazgledan), pod 35, pa ni obrita (nisem jaz, jo pa poznam).

Še enkrat. Nobena pametna, razgledana in luštna ženska si jo ne brije.

Brijejo si jo samo prostitutke in tiste, ki računajo da bodo to postale.

Ne vem zakaj bi si jo brila, če pa si jo redno umivam. Možu pa je tudi všeč moja kosmatinka.

Res ne vem zakaj si jo nekatere brijete. A nimate pametnejšega dela doma?

Ni gršega za pravega jebača kot kosmata češplja.tiste dlake res ne koristijo pri lizanju ,imajo jih samo tiste,ki majo zaplankanega ljubimca,ki ne liže.

Pri nas uporabljamo vodo in se umivamo, zato ni potrebno britje.

Mi tudi uporabljamo vodo pri higieni samo nekako ne razumem kako je to lep prizor ko zarineš z usti med ščetine.pol jih moraš pa pljuckat ves čas .

A ti tako na polno izpadajo. Ja, če je tako hudo pa si tako že brez dlak?

Slabemu jebaču vsaka dlaka smeta.

Dlake so slastne .posebej koristijo,ko pokrivajo preklapačo

Nima smisla, tukaj gori so itak same “kosmatinke”, ki ne izpolnjujejo nobenega izmed kriterijev moškemu privlačne ženske (mlade, razgledane, pametne). Pa še nekaj, a mislite, da si jih tiste z obritimi ne umivajo? A se vaš obriti mož ne umiva?

Ko sem v savni je bore malo kosmatih videt.se pravi ,da mone redko hodijo v savno..tudi na fkk plažah je kosmatih zelo malo.v glavnem kake starejše ni pa pravilo.

Ne moreš verjeti, kako preprosto in ekspresno lahko ženska postane razgledana in pametna. :)))))

In za koliko se ji zviša IQ, ko si jo obrije ? 🙂

A vam dlake rastejo po ščegiju in malih sramnih ustnicah?

Ene so kosmate do popka in v preponah in to naj bi bilo lepo.pa ko jo raztegne je kot ustaški bunker.sem mel eno tako nekdaj.dabogda se nepovratilo.lepa ženska mora imet tudi sfrizirano svojo lepotičko.

New Report

Close