Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Britje-depiliranje tam spodaj

Britje-depiliranje tam spodaj

Nekako sem se odločil da odstranim vse dlake okoli penisa… Za vaše odgovore in nasvete prosim moške, lahko pa tudi ženske ki(če) to opravljate pri svojih… Jaz sem najprej mislil z škarjami potem pa še z peno za britje in britvico. Torej kako to opravljate vi? In ali odstranite vse ali kaj pustite? Aja pa še to… Če potem koža kaj srbi s čim to namažete? (Kakšna krema)

Misliš, da boš potem imel kaj večjega?

Na videz bo večji.

Z britvico in peno za britje. Potem namažem z Niveo ali kakšno mastno kremo. S kremo potem mažem vsak dan po tuširanju do naslednjega britja, to je čez ene 3 dni. Ali pa grem v kozmetični salon na brazilsko, sam tisto ful boli.

Le kam izginjajo ta PRAVI DECI?! Možati in kosmati. Izumrla vrsta?
Vsaka nadaljna generacija je bolj pop*čkana. Zdaj si še t*če brijejo. O God!
[img]https://i.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/586/708/b54.jpg[/img]

Ali peno za britje ali pa intimno milo, ki ga dobro speniš in britvico. Ena gor svetuje mastno nivea kremo. Previdno, ker večini ne paše. Je mastna, zamaši pore in nastanejo mozoljčki. Raje uporabi bepanten ali alojo.

Sem ženska. Spodaj,nisme pobrita.Prvo,nimam sploh tipa,niti partnerja.Drugo pa je,da ko sem gai imela in sem se brila,sem imela zelo velike težave. In to s emi dogaja povsod po telesu,če se pobrijem (kocince na podbradku,vaginalni predeli,pod pazduho..).Če se brijem,pa nima veze ali so veet trakovi,ali depilacijska,ali vosek,ali navadna britvica meni se pojavi po prbitju ogromno pikic,mozoljčkov. Če sem se,ko sem se spodaj brila,jaz sem se šlatala pa praskala po “jajcih” ko en dec. Srbelo me je vse okol za popisdit. Koža je bila rdeča,vneta. Ne pomagajo nobene kremice,niti nič.. Sem uporabila vse živo po britju nič to ne pomaga. Trenutno nisem pobrita,huh ja,mam res res velik velik gozd-afro piička 😀 😀 Pod pazduho in drugje kot sem omenila se ne brijem.. imam nenormalno občutljivo kožo. Ena kolegica je rekla,da če greš h kozmetičarki,ki uporablja res profesionalne voske in kreme za kožo tega ni,samo jst nimam dnarja za kozmetičarko. Niti podrazno. Se pa sploh ne sekiram,ker nimam spolnih odnosov,nimam partnerja ali moškega tko da ni panike..

glede moškega,koliko in ali naj bi bil pobrit spodaj,je čist odvisno od ženske do ženske.Neumno s emi zdi da se tle pregovarjate a more bit pobrit al ne..enim je to všeč enim pa pač ni. Sama težko rečem kaj mi je všeč,ker sem precej neizkušena,imela sem samo 3 spolne odnose v življenju in še to 13 let nazaj,in nisme uspela razvit okusa ali pač kaj mi paše in kaj mi je všeč. nimam pojma… Defenitivno me pa odbija,če si moški brije pazduhe. To mi je pa tok peedersko da mi bolj ne more bit.Ali pa nekateri si hodijo pulit in oblikovat obrvi (ok ne rečem če ma res res obrvi kot gargamel) ampak uff… takoimenovani metroseksualci mene ne privlačijo in me odbijajo.

Nisem pristaš tako obritega moškega, so že našteli razloge: vraščene dlake, srbenje, rdeči mozoljčki, trde in pikajoče dlake. Nič kaj prijetno na dotik, še manj za videti. Lepše so kratko pristrižene dlake (škarje ali strižnik), ki ostanejo mehke.

Nisem pristaš tako obritega moškega, so že našteli razloge: vraščene dlake, srbenje, rdeči mozoljčki, trde in pikajoče dlake. Nič kaj prijetno na dotik, še manj za videti. Lepše so kratko pristrižene dlake (škarje ali strižnik), ki ostanejo mehke.
[/quote]

Podpiram.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

[/quote]

Jaz se brijem pa nimam nič od naštetega. Od britja imam same pozitivne izkušnje, tist ki ima mozolje, pike,.. se brije narobe ali pa s slabo britvico

Daj ne seri s takimi cringe izjavami nek wannabe mačo men. A imaš na faci tud brado, pa dolge lase? Če ne, si navadna pi*čka, kot jaz haha

Frizijska žabca

Ti si prava zame!

Vesel oče

P.S. Zakaj si si dala pridevnik Frizijska? A sploh veš, kje je to? Jaz sem bil tam; vzhodno ima Nemčija, zahodno pa Nizozemska ….

Jaz se brijem pa nimam nič od naštetega. Od britja imam same pozitivne izkušnje, tist ki ima mozolje, pike,.. se brije narobe ali pa s slabo britvico
[/quote]

Potem si eden/ena redkih srečnežev;)

Sem kar čakala, kdaj bo frizijska žabica dobila kakšno ponudbo:):):).

New Report

Close