Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Britje med nudisti

Britje med nudisti

Kje v Istri so kake fajn FKK plaže?

Ostani raje doma, da se ne bodo smejali tvojemu čevapčiču.

http://www.rtvslo.si/tureavanture/navade-po-svetu/pariz-za-nudiste-odprl-del-svojega-najvecjega-parka/431310

Mogoče bo to kdaj tudi v Ljubljani.

Vsekakor to privablja turiste in tudi denar prinaša, vsekakor je naturizem/nudizem lahko turistična priložnost za Slovenijo, tako plaže pa ne samo morje, tudi reke in jezera, pa bazeni in toplice, kot tudi park v stilu Pariza.

V SLO je bolj bogo za naturiste

živjo, mogoče katera pripadnica ženske spola, ki bi potrebovala družbo na nudistični plaži ali pa skupno letovanje v nudističnem kampu?

Glede tega ne vem, me pa zanima, ce je to sproscen dopust, da buljis druge pisde in kirce, ce so obriti, ali ne? Ukvarjaj se s svojo masinerijo in mozevo. Pa ne bulji drugim med noge.

To je name letelo ali na avtorja prispevka?

Jaz sem nudist zdaj drugo leto, ker je moja nova partnerka nudistka ze od vedno. Ze prvic sem se na plazi komot slekel in uzival gol. V bistvu sem se bolj neprijetno pocutil kot mulc, ko sem se prvic tusiral gol na fuzbalu med samimi deci. Pol se nekako navadis in ti je ravno.

Ne vem. Nimam se izkusenj s kakimi psihopati. Doloceni deci kar gledajo mojo, ker zgleda dobro, sam to opazim res malokrat. Enkrat je mojo en nemc res opazno bulil v fračo, in morm rect da je blo res neprijetno. Itak pa moski kot moski, tud jaz pogledam, ce kaka dobto zgleda. To je pa tudi to. Josk kot josk, rit kot rit. Ce si normaln dec, pa si jih kar neki dal ze skoz, te to ne gane neki.

Uzitek lezati gol,se kopati gol je neprimeljivo vecji, kot v tekstilu. KO grem na textil plaze se pocutim ujetga v teh mokrih kopalkah.
Mislim da smo nudisti kar “sprejeti” sami s sabo, da mamo radi svoja telesa, tud ce niso kot iz revij.
Pa se to. Marsikdo misli da so na.fkk plazah sami mladi in lepi in ohoho. K majo kaj za pokazat. Hmm.. Jst mislim da je lih kontra 🙂 oz. Popupacija je ful starejsa in manj “napeta” 🙂

Glede na to, da je vodilo naturistov- nazaj k naravi, verjetno britje ni v skladu s tem.
Vsaj po mojem prepričanju.

Jaz bi rad enkrat izkusil nude beach, ampak me je strah da bom skoz imel trdega, zato vedno odlašam …

Večina na fkk se brije na balin

Bog je dal človeku dlake, da se zakrije nečiste dele.

Vse podrobnosti, ki bi vas morebiti zanimale, grem lahko dnevno preverit na nudl plažo, dokler sem na dopustu. 😅 Včeraj sem šel iz firbca, par starih babetin, da ti apetit vzame in to je vse. 😅

Ti kar glej tam stare babe. Očitno imaš neke bolane fetiše.

Ti kar glej tam stare babe. Očitno imaš neke bolane fetiše.
[/quote]
Nimam, le na tekočem sem z razgledanostjo, za razliko od vas tumpastih.

Kaj si ti na tekočem debil. še ne dolgo nazaj si pod drugimi nicki pisal, da so nudisti pokvarjenci. Zdaj igraš tu neko liberalno avtoriteto, kao, frajer, ker hodiš na fkk stare babe zijat. patetičen si do konca.

Predlani sem eno mlado luštno tam spoznal😂, res pa da se ne slačim in mi je to nastavljanje starih bab ogabno, za mlade pa nimam nič proti. 😅

Ti kar, fetišist.

New Report

Close