Britje med nudisti
Jaz sem nudist zdaj drugo leto, ker je moja nova partnerka nudistka ze od vedno. Ze prvic sem se na plazi komot slekel in uzival gol. V bistvu sem se bolj neprijetno pocutil kot mulc, ko sem se prvic tusiral gol na fuzbalu med samimi deci. Pol se nekako navadis in ti je ravno.
Ne vem. Nimam se izkusenj s kakimi psihopati. Doloceni deci kar gledajo mojo, ker zgleda dobro, sam to opazim res malokrat. Enkrat je mojo en nemc res opazno bulil v fračo, in morm rect da je blo res neprijetno. Itak pa moski kot moski, tud jaz pogledam, ce kaka dobto zgleda. To je pa tudi to. Josk kot josk, rit kot rit. Ce si normaln dec, pa si jih kar neki dal ze skoz, te to ne gane neki.
Uzitek lezati gol,se kopati gol je neprimeljivo vecji, kot v tekstilu. KO grem na textil plaze se pocutim ujetga v teh mokrih kopalkah.
Mislim da smo nudisti kar “sprejeti” sami s sabo, da mamo radi svoja telesa, tud ce niso kot iz revij.
Pa se to. Marsikdo misli da so na.fkk plazah sami mladi in lepi in ohoho. K majo kaj za pokazat. Hmm.. Jst mislim da je lih kontra oz. Popupacija je ful starejsa in manj “napeta”