Najdi forum

britje

Helo!

Zanima me nekaj v zvezi z depilacijo. Sama si brijem dlake na nogah kot tudi pod pazduho. Pod pazduho je po britju koža gladka in lepa. Na nogah pa me zelo srbi in tako se učasih tudi nevede praskam, tako nastanejo “grinte” kar pa ni preveč lepo na pogled.Zakaj to nastane? Ali ima kdo podobne težave? Kaj naj storim?

Lp manči

Mogoče bi pa probala na nogah z drugo peno za briti. Kako za občutljivo kožo. Ali pa z britvico bolj na lahko potegni, da toliko ne poškoduješ tudi kože. Po britju se pa namaži z kremo po britju (za ženske). Meni pomaga.

Jaz tudi mislim da te srbi, ker imaš suho kožo. Obvezno noge maži s kakim losjonom ali mlekom.

Probala,sem kupila eno kremo zlo dobro za po britju za občutlivo kožo (tud gel za britje in peno za občutlivo kožo že probala) pa ne pomaga.A kdo ve kwa bi lhko blo?A nej grem do zdravnika?

LP manči

Lahko greš k dermatologu in ti bo testiral kožo. Je pa možno da imaš na nogah zelo občutljivo kožo in ti britje in preparati za britje in depilacijo pretirano ranijo ali izsušijo kožo.

Kar pomen da ni možnosti da bi se depilirala?? 🙁 kakšen nasvet kaj lahko naredim?

New Report

Close