Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek brleča lučka sočutja

brleča lučka sočutja

a je sploh kakšna šansa, da bi kdo sočustvoval z eno ubogo revico, ki mora na tako lep dan kot je današnji, biti v službi in delati?!?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

:)))))))))))

Sej bo bolje……..

Tudi jaz moram vsake toliko delat ob sobotah in nedeljah…….no….bom morala…kmalu….spet…….

The best in life is free

aja,sem že mislila,da bomo dans tud lučko pržgal…včeraj sem jo….dobila en lep smsm,ki me je ganil…..
viš da ni vse v naslovu hehehehehe

Če boš ti z mano od 14.ure naprej….pol ni problema.
Jaz šele grem na šiht.
🙁

službi bom rekla nasvidenje ob 20.00 .-))
no, a bom že končno slišala, da sn boga? 🙂

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

stelči, ti imaš trenutno še to srečo, da svoje “delo” lahko vzameš v naročje in greš na potep, ane?

boga boga….

a pol smo vsaj trije kle? ti, sp in jest? 🙂 cel praznik 🙂

Lp, M

dejmo jokat:-))
če bomo trije hkrat, a si predstavljaš, kakšna poplava bo to???!!

Vsaj končala sva istočasno ubožica!
😉

Kaj bom joku!!!????
Meni se vsaj naravne lepote prikazujejo na šihtu!zarad tega pa ni za jokat prijatelja!!
;-))))

na viš,tolk enga jamranja na koncu pa zveš,he da so trpele le učke in khm tisto spodi..heheheh

a da sva res istočasno?!
To se pa večini redkokdaj zgodi.
Mičkeno me moti le to, da si ti celo popoldne užival v pogledu na naravo, jest sn mogla pa usta odpirat pa muzko poslušat 🙂

Saj imam tud jaz tako službo,kjer moram predvsem govorit….in še to pretežno v tujih jezikih…..sam vse skupaj odtehtajo pogledi na brhka teleščka…;-))))

A ti pa na radiu delaš al kaj?

kaj delam!!!
G A R A M !!!!
=============

No,no!
Tko hudo pa najbrž le ni,kaj?

nikol ne pozab, de sn ženska!!!

in kaj je značilno za ženske?
da pretiravajo, ane?

Vsaj tolko pretiravate,kot moški.Tko,da tu ni panike.

no, ja, ampak..
nisem še srečala moškega, ki bi pretiraval pri čiščenju stanovanja….
tako……

Tudi taki so……..

Boš tih…žlobudra!
;-)))

ne pa nam..)))) A še kej povem…)))???

A nam…pardon nauš?
Žljobudrljalo!
😉

New Report

Close