Brnik-parkiranje
Ma no… jest sem ga tam pustil ze precejkrat za 1-2-3 dni, enkrat za teden, pa sem se bolj varno pocutil kot kjerkoli v LJ… Oce ga je tam pustil med dopustom 2*10 dni, pa je bilo vedno OK…
Sicer pa… kot povsod velja, da se na sedezih ne pusca torbic, vreck ali kaj podbnega, da se spravi radijo (npr. vzame ven ploscica), …
Tko da…. ni treba zganjat panike in bo vse vredu…
ne vem, če ga daš v zaprto je tam precej kamer in tega in se nisem slisal, da bi kdo kaj kradel.
res pa ne vem, kje folk vi parkirate avte, a jih maste skos v garazi s pitbullom, da vas je tok strah za njih?
js ga mam non stop v lj v fuzinah, pa se mi se nic ni zgodlo… je pa res, da ne puscam torbic na sedezih ipd..
Jaz sem že večkrat pustil avto parkiran po en teden na odprtem parkirnem prostoru in ni bilo
nikoli nič narobe. Res je, na sedežih ne puščaj ničesar kar bi morebitne tatove privlačilo. Tudi na
letališču MB je bilo vse v redu. Še nisem slišal, da bi komu na letališčih avto ukradli.
Bolj zna biti problematično zaradi vremena (močne nevihte s točo). Za dva tedna sem zaradi
večje brezskrbnosti garažiral, drugače pa na odrptem parkirišču.
Meni se je zgodilo, da so mi oropali avto 3 metre stran od vhodnih vrat v blok, kjer živim, nikoli pa mi ga niso oropali na Brniku ali v Benetkah ali kjerkoli po tujini, kjer sem ga puščala…
Pač ne gre drugače, kot, da pustiš avto na letališču, če hočeš na dopust… Edina rešitev je, da ostaneš doma in cel dan bdiš nad avtom….
Pozdravljeni vsi ki bi radi poceni parkirali na letališču Brnik.Mi smo od letališča odaljeni 3minute in nudimo parkirišča na zasebnem dvorišču kar je stoprocentno varnejše kot na letališču.Vi samo pokličite na 031546089 par dni prej da rezervirate.Ko pridete do nas, vas mi odpeljemo na letališče, vas pred vrati v letališko stavbo odložimo in ko se vrnete, spet pokličete, smo tam v 5 minutah in vas odpeljemo do vašega vozila.In kar je glavno smo pol cenejši,kot na letališču.
Pozdravljeni
Potrebujete poceni parkirno mesto za vašega konjička, medtem, ko boste odpotovali v tujino z letalom? Smo družinsko podjetje in se ukvarjamo z parkirnim prostorom za goste ki uporabljajo letalski prevoz z letališca Jožeta Pučnika. Od letališča smo oddaljeni 2 KM oziroma 5 minut vožnje. Nahajamo se v varnem okolju, parkirišče pa je tudi pod video nadzorom, ponujamo pa tudi zaščito z protitočnimi mrežami. Smo veliko cenejši od letališča zato smo po sedanjih izkušnjah zanimivi za stranke ki uporabljajo letalski prevoz.
CENA ZA 7 DNI – 25€
CENA ZA 14 DNI – 50€
V ceno je vključen tudi prevoz do letališča in nazaj.
Za rezervacije nas kontaktirajte na naslov [email protected] ali na telefonu 031-546-089 –Janez
LP Parking Jagodic