Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ‘bro jutro!

‘bro jutro!

Sem zmatrana ko konj.
Spat ne morem. No, bedim pa tudi samo na pol…
Sem si skuhala čaj… in prišla pogledat, kaj ste nakvačkali včeraj zvečer.

Aja, Lara!
Ne morem več tam gor. A si me skenslala?????
Mam neka zasebna sporočila, pa jih ne morem it prebrat! Jebelacesta, me čakajo ljubezenske izjave in čustveni izlivi, pa ne morem pogledat, kdo mi jih pošilja!!!!!!!!!!!!!

Pa še to:
Smo dobili od našega Zvera okrožnico: ZAŠČITNI UKREPI OB POJAVU AVIARNE INFLUENCE, v kateri je bil nasvet, naj otroke, učence, dijake, študente in zaposlene obvestimo o preventivnih ukrepih v zvezi s to boleznijo.
In je vmes ena alineja, ki pravi:
– ne dotikajte se obolelih ali mrtvih ptic, izogibajte se njihovim iztrebkom.

In ko v razredu govorim o tem, švistne ena roka v zrak.
“Prosim, Maja?”
“Profesorca, kaj so to iztrebki?”
Se nasmehnem sama pri sebi in pojasnim: “Drekci, Maja, to so ptičji drekci…”
“Aja! Pa ka te tak zakomplicirano pišejo? Naj napišejo ne šlatajte dreka, pa bomo vsi zastopli!”

Hja, pa še prav ma! :-)))))

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

Dobro jutro ….

…. in lep dan voščim

Sonce je, Škorpy… bo treba ven!

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

Pri nas na žalost ne ….. grrrrrr …. :((((

Boš kofe – jst bom zdej tretej al četrto pil – bo še kej zate gvišno ostalo

In kaj boš lepega počela danes

Nimate sonca????
Tu se misli razpočit!

Hvala za tisto tvojo črno brozgo…
TI ME PA REEEES NIMAŠ RAD!
A hočeš, da me infarkt?

Hja, mam resne namene ven it. Enega otroka odpeljat na delavnice, drugemu it hlače kupit, pa kašča je prazna, dec se po Pohorju potika in se bo vrnil lačen ko volk….

Zver naj pošilja raje okrožnico proti steklini.Med mladimi.

Aja?
Kje si pa to pobral?

Jaz že od samega začetka ne morem “tja gor”……….. Me je za povrh vsega registrirala Lara………..ampak prijavit se pa še vedno ne morem….. Kriza……ti rečem……grrrrrrrrrr……….:(((((

Aja……….sem se pa tako smejala zdej, ko si pisala o tistem….”drekcu” hi, hi, hi

The best in life is free

Vidim,da je vse že pobesnelo in steklo.Pa ti itak to sama vidiš.

Steklini??? Baje on misli na kaj drugega???

:)))

The best in life is free

Aaaaaa, to steklino maš v mislih…

Ta pa Zvera ne zanima kaj preveč… še hora legalis se mu ne zdi potrebna. Je zgleda en copatek, ki ga ma hčerkica čist pod kontrolo!

Aha, torej nisem edina, ki me “tista reč” ignorira… mi je v olajšanje.
Tisto o drekcu pa… hja, take dijake mam, kaj čem, meni gre tudi cele dneve na smeh… ko pa teste popravljam, mi gre pa na jok!

sONČEK JE……………dobro jutro vsem!

Cmok, cmok.
Že trezna?

Kaj imate spet eno prostozidarsko babjo ložo?
Bejžte raje na tiče!
😉

A si se streznilo bitje s spojlerjem?
😉

Okoli mene vsi tiči crkujejo!
In Zver pravi: NE DOTIKAJTE SE TIČEV!!!!!!

Jutro rokerica !

Kako je kaj tvoj maček …. je mucek al je ris, al mogoče tiger …. :))))

Mojega vrabca lahko.
😉

Vrabčke mam pa rada, hihi…..

cccccccccc

hi, hi, hi:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Njokota!!!!!!!!!!

Jaz bi pa kaj bolj konkretnega od vrabca…………..ha,ha,ha:))))))))))))))))

The best in life is free

Ma ti si vsaj sama lahko nekaj napisala….Gor pa…dva posta, ki sta napisana pod imenom Stelči….oba je napisala Lara….ki je testirala, če mi res ne dela……….

The best in life is free

Ne seri!
Labodi so sicer bolj konkretni, ampak so kužni!!!!!

A si spet na suhem?

ha, ha, ha:))))))))))))))))))))))))))))))))))

upssssssssssssss

No…………………..pa za kakšno sredinsko reč…………..a bi se dalo zmenit????

:)))))))))))))))

The best in life is free

New Report

Close