Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brodarica

Brodarica

Pozdrav
če kdo pozna kraj Brodarica (HR), bi prosila za informacijo, ali je kakšna primerna kolesarska pot v bližini in da je tudi primerno za otroke. Hvala

Glede an to, da je Brodarica bolj kot ne “selo”…prav poti za kolesarje nisem našla. Cesta, ki pelje do Primuštena pa ni toliko prometna in sem šla s kolesom. Prav tako je vmes naselje Banovci in je luštno it s kolesom na potep, potem lahko tam rentaš čoln in greš malo okrog.

Primerno za otroke. A to misliš kolesarjenje ali na sploh…Kolesarjenje (daljše fure) so po glavni cesti, kaj dosti pa za otroke ni. Primušten ima ful vsega. Jaz grem rajši na dopust v takšna “sela”, da mi otroci ne težijo, da bi šli v žogo na vodi in podobno. Tega tu ni. Mislim, da sta celo dva sladoledarja, pa en, ki renta kajake. To je tu. Malo ljudi, brezplačna urejena plaža, dostop do morja ali skale ali pesek.

Zdravo,

Brodarica je ob jadranski magistrali. To pomeni dosti prometa. Vprašanje je na kateri strani ceste ste locirani, če je potrebno čez njo na plažo – ni glih dobro. Drugače pa ni nič kaj posebnega. Splača se it pogledat na otoček Krapanj, do koder vozi mala ladjica vsako uro.
Za kolesarjenje pa to ni, ker je veliko prometa in je prenevarno. Tudi vozniki so preobjestni. Do Primoštena je predaleč, da bi šel z otroci! Je prenevarno, veliko nepreglednih ovinkov, parkiranih avtomobilov, ki so na pol na cesti, na pol na bankini.
Mogoče je še najbolje da se gre z otroci do hotelskega naselja Solaris, tam je kar nekaj zabave, tudi za otroke.

lp

New Report

Close