Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bronhitis

bronhitis

maš mali ima bronhitis in je dobil flixotide in berodual n. V kakšnem vrstnem redu dajate vpihe

Najprej berodual (mi imamo ventolin) in nato flixotide. Med berodualom in flixotidom mora biti 20 minut premora.

Najprej flixsotide potem nato berodual in 20 min razmaka. Mi imamo za našo ventolin je pa beroduala isto. Fliksotide bronhije razširi ventolin pa zaščiti. Mi imamo sicer flixsotide vsak dan 2 vpiha popoldne in ko je napad še ventolin.

OJ
Oprosti glih kontra me je zmedlo, ker imamo mi ventolin. najprej berodual n nato flixsotide. Fliksotide je zaščita.
Oprosti sem se zmedla. Prav je kot ti je že abeceda napisala.
Pa upam da vam čim prej mine.

Joj, kar zmrazi me, ko slišim o bronhitisu. Hčerka je bolehala za branhitiom skoraj 5 let. Da ne pišem v kakšnih strahih sva z možem živela, ponoči nisem upala spati, ker je zdravnica rekla, da če jo začne dušiti, morava biti čez 10 minut v ZD, že iz malega nahoda se je scimil bronhitis, ….

Potem pa sem se odločila, da ne moreva tako živeti. Poskusili sva z laternativnim zdravljenjem, nazadnje pa obiskali bioenergetika. Povedal je, kaj naj nehava uživati, sama pa se jo mazala z kremo materina drušica od Justa. Deklica je sedaj stara 6,5 let in od takrat dalje nima več bronhitisa.

LP Valci

New Report

Close