Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bronhitis

bronhitis

A je kdo slišal, da pri bronhitisu pomaga, če prepražiš kamilice na olju in jih daš na prsni koš? Naša 9- mesečna dojenčica ima bronhitis in mi je mama to svetovala.
Vsakega nasveta bom vesela.

Pomaga niti ne, ampak olajša izkašljevanje – toplota malce zmehča sluz.
Škodi tudi ne, zato kar poslušaj mamo.

Saj je pediater postavil diagnozo, kajne!
In sta sigurno dobili zdravila, ki bodo pozdravila bronhitis.

Z domačimi pripravki zadevo le omiliš, da ni več opazna, kar zna biti zahrbtno … razvije se kronični bronhitis (jaz ga imam še vedno …. od otroštva, že vse življenje, vsako zimo).

Juretu je pomagalo ko sem zavrela šalčko kamilic in jo še vročo dala pred njega da je dihal paro. Pa sirup iz smrekovih vršičkov, doma narejen mu je pomagal da je ponoči spal samo ne vem če devetmesečnik že lahko to pije.

Nam vedno pomaga preprost recept: takoj stran z vsemi živili, ki delajo sluz (mleko in mlečni izdelki, žita, posebej riž). In stran z vsem sladkorjem, tudi medom, ker blokira imunski sistem.

Bronhitis ravno ni bil, bilo pa je polno sluzi. Nam je odlično služila kopel iz materine dušice v vroči vodi (vdihavanje) in tako nato krema iz materine dušice na prsni koš od tiste firme, na katero je ta forum alergičen. Ampak pomaga pa res!

Selena ali mi lahko napišete na mail,kje se da kupit to materino dušico(krema).Hvala

Jaz sem naši dajala shkuhane kamilice v slani vodi-in še vroče postavila pred posteljo ko je spala-seveda sem bila zraven ,da ne bi prišlo do kakšne nesreče.

New Report

Close