Najdi forum

bronz plus

Živjo,

ali kdo uporablja kapsule Bronz Plus (naj bi bile namesto Braunemona) in kako ste zadovoljni?

lp

Zivjo!

Odgovorila ti bom z druge roke. Delam v lekarni in Bronz plusa ogromno prodamo. LJudje e ne pritozujejo in baje niti niso tako oranzni kot po Braunemonu.

Lep dan!

Nadja

Koliko pa stane ena škatlica Bronz plusa in koliko tablet je notri?

Notri je 50 tablet, stane pa 1.262,40 sit.

Mogoče bom malo neumno izpadla, ampak bi prosila, če mi katera na kratko pove kaj je s temi braunemon ali bronz plus tabletkami…
nej bi hitreje ratal rjav z vzpodbujanjem pigmenta v koži ali kako? Ješ jih pa takrat ko greš na morje oziroma sončenje ali kadarkoli?
pa ima stranske ali nezaželene učinke lahko?

S kapsulami dobiš hitreje rjavo olt in tudi porjavelost traja dlje kot sicer. Začneš jih jemati od 2 do 4 tedne pred daljšim izpostavljanjem soncu.

Glede stranskih učinkov ti ne znam povedati. Jaz jih nimam.

lp

Punce, bodite previdne pri jemanju tovrstnih preparatov. Če ste kadilke, ne smete jemati nobenih pripravkov, ki vsebujejo beta-karoten, ker tovrstna kombinacija povzroča raka. Tudi kratek čas se ne igrajte, je škoda zdravja in življenja. Bolje se je mazati z avtobronzerji.
Prijazen pozdrav vsem.

Kje si pa to slišala?

Ravno sem prišla z morja in moram reči,da sem zadovoljna.Samo kapsule ne pregriznit,tako kot jaz (po nesreči!!!),ker je hudo nagravžna!!

New Report

Close