Brskalnik Explorer 11 ne dela, prosim pomoč
Dejansko ga ne maram, tega brskalnika, raje uporabljam Mozzilo Firefox, vendar situacija je takšna, da digitalno potrdilo podpira samo Explorer in ker je čas za pripravo bilanc, bom ga v kratkem potrebovala. Sem ga zadnjič zagnala, pa mi napiše:”Napaka skripta”. Med programi ga ne morem zbrisati in ga ponovno naložiti, tako da prosim, če mi lahko kdo pomaga. Sama ne najdem rešitve, sem sledila navodilom za odpravo te napake, pa žal ne gre.
Hvala za pomoč in lep pozdrav
Najbrš imaš vklopljeno za debuganje skript.
Torej pojdi v Tools—Internet Options—Advance—in pod browsing najdi disable a notification abaut every script error in daj ok.
Če ti do ne pomaga pojdi isti postopek pod Internet Options—-Security—Default Level— in stistni ok.
Če še vedno ne dela potem pa Tools—-Internet options—pod browsing hiystori delete (to ti bo zbrisalo zgodovino brksanja, piškotke..) in označi 2,3,4 okence Temporary file, hystori, cookies, in daj
delete.
Če še vedno ne bo stvar delala moreš posodobit računalnik 😉
Sporoči kako je šlo.
Hvala goran za ponujeno pomoč, samo vse to kar si naštel sem že sama poskusila pa ne gre. Piše: NAPAKA SKRIPTA, člana ni mogoče najti. Zgleda, da bo potrebna posodobitev, bi te prosila da mi to pomagaš. Imam Windovs 7 slovenski in koliko sem gledala Explorer 12 še ni zunaj. Naj bo tvoja pomoč v slovenskem jeziku, saj ang. se nisem nikdar učila in sem bolj slaba pri razumevanju.
lp
Ja Goran, moram ti javiti, da sem zbrisala začasne datoteke, piškotke itd…kot si mi svetoval in zadeva DELUJE. Tako, da moj zgornji post smatraj kot brezpredmeten.
Zgleda, da mi zadnjič ni zbrisalo teh zadev, sedaj pa vse dela, evo to pišem v explorerju!
Najlepša hvala in lep pozdrav!
Če dela potem super.
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.