bruhanje
Danes zjutraj se je naš sinček (3 leta) zjutraj zbudil in naju oba pobruhal. OK nič hudega, vsi smo vstali, zadevo uredili in čakali kaj se bo dogajalo. Z ženo sva takoj priskočila k dietni hrani in pijači (čaj). Takoj ko je naredil požirek čaja je le tega takoj zbruhal. To se je dogajalo kake dve uri, potem pa se je zadeva umirila. Vročine ni imel in tudi počitil se ni slabo saj je deloval čisto normalno.
Popoldan smo šli celo malo ven in vse je bilo v najlepšem redu, sedaj pa mi ni jasno, zakaj je zjutraj bruhal. Sam sem pričakoval da se bo tokom dneva kaj razvilo, pa se očitno ni. Jedel tudi ni nič kaj takega, tako da me full zanima vzrok jutranjega bruhanja.
Kaj pravite vi ali ve???
lp očka
tudi pri nas je 4 letnik bruhal celo noč pa še vročino je imel ….čez dan ni spravil grižljaja vase, pil je bolj ne kt ja, sedajle zvečer pa si je zaželel prepečenec ( kaj več mu nismo dali na izbiro ) ——– bojim se, da ga je zdelala včerajšna ” predobra hrana ” al pa kakšno šenkano jajce, ki je bilo ves dan zunaj hladilnika- kdo ve 🙁
Obilo zdravja želi mamica
Moji punci sta obe preboleli virozo, potem še midva z možem. Bruhali stra 1-krat ali dbakrat na dan, kak dan vmes nič. Tudi prave driske nista imeli, kadar pa sta šli na blato, enkrta ali dvakrat na dan, je bilo tekoče. Sicer sta bili živahni, brez vročine. Vleklo se je ves teden, sledile so vnete učke in zabasan nos.