Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek brutalni bob za 11,90€

brutalni bob za 11,90€

Ali mi lahko uporabniki BOB-a poveste, če ste zadovoljni s storitvijo.
Kako je s pokritostjo omrežja itd…

Naročniški paket brutalni BOB nudi za 11,90€ 1000 min, 1000 sms, 1000 MB, kar je res ugodno.

Prosim delite izkušnje tisti, ki ste ali ste bili uporabniki.

Jaz imam Mini Bob cca. 2 leti in sem super zadovoljna! Full ceneje kot sem imela prej na Mobitelu.

Edini minus je, da so plačljivi klici, če jih želiš kaj povprašati, na email ne odgovarjajo… Ampak sama pokritost in storitve so pa super!

lp

Že en mesec niso več plačljivi…068680680. To je zdej nova brezplačna številka.

Odličen paket za mal denarja, pokritost je kot pri Simobilu.

tudi jaz imam mini bob.

prednost je nizek račun. 🙂

slabosti:
– ni opcije “čakajoči klic” (ko govoriš na tel. in te nekdo vmes kliče – pri bobu nič ne veš, da te je klical; pri mobitelu je bilo tako, da je vmes zapiskalo in si videl, da te nekdo kliče)
– če imaš izklopljen telefon in te je kdo takrat klical, ne dobiš obvestila o tem (pri mobitelu sem ga dobila – zgrešeni klici)
– za plačevanje položnic se ne da odpreti trajnika

kaj več se ta hi ne spomnim. 🙂

opazila, je vsaj pri tej ponudbi zdaj – je da so vključeni samo sms-i mmsov ni…to bi bil še nek minus zraven, sicer pa se tudi meni zdi ugodno…a sem se ravno zavezala…za dve leti pa sicer tudi nimam toliko več 13 eur s telefonom pri tušmobilu..
sicer količin malo manj v nekaterih aspektih, ampak zame dovolj :)… bi pa jaz pogrešala mms-e, ker jih dosti pošljem 🙂

Zadnje 2 leti sem imel big bob …se pravi 1000 min in 1000 sms za 9,9 eur. Sedaj sem preklopil na Brutalni bob….1000min, 1000sms in 1000mb za 11,90. Meni je bob zelo ugodna rešitev in sem zadovoljen. Uporablja simobilovo omrežje, tako da nimaš nobenih tegob oz imaš enake kot jih imajo simobilovi uporabniki (tudi položnica pride izdana na simobil)….

Zanimivo kako nizka cena pride ven za potrošnika, ko enkrat v ceno ni vključenih še par sto ljudi v poslovalnicah in najemnina za te poslovalnice po sloveniji. Če bi bila slovenija večji trg, bi bilo pa lahko še ceneje…

Potem se pa opravičujem za napačno informacijo!

Nisem vedela, je pa bilo prej tako…

lp

A mogoče kdo ve kako obračunajo naročnino? Zanima me, če bi danes sklenil naročnino bi jo plačal za cel mesec, ali pa preostalih 5 dni.

Mislim, da je povsod čakajoč klic. Morda imaš izklopljeno v nastavitvan na telefonu, drugače aktiviraš s pozivom *43#

Naročnino plačaš po dejanskem stanju, nikakor za ves mesec, v primeru kot ga navajaš.

Zanima me kako si spremenil paket? Na spletni strani ne najdem opcije, na mail mi (še) niso odgovorili, na telefonu so linije kar naprej zasedene (kao?) … konec meseca se približuje 🙂

--------------------------------- carpe diem

Zanima me kako si spremenil paket? Na spletni strani ne najdem opcije, na mail mi (še) niso odgovorili, na telefonu so linije kar naprej zasedene (kao?) … konec meseca se približuje :)[/quote]

Vztrajaj. Pri meni so se takoj oglasili.

kaj pa če imaš vezavo za 24 mesecev in še ta ni potekla? Ali ravno tako lahko preklopiš na Bob ali ne?

Pomojem, da ti mms-e odšteva od prenosa podatkov tko da brez panike 😉

Hvala za vaša mnenja.
Kjerkoli sem se pozanimala, sem dobila same dobre odzive.
Tudi sama sem se odločila in danes sklenila naročniško razmerje.
Naj še omenim, da smo testirali in MMS-ji delajo.
Če ugotovim v času koriščenja karkoli, bom z veseljem delila z vami.

BOB je naročniški paket brez vezave (telefon si kupiš sam kjerkoli sam ali kupiš enega z njihove ponudbe).
Če kasneje najdem katerega ugodnejšega grem drugam brez omejitev.
Po mojem mnenju ta hip top zadeva.
Plačuješ pa lahko tako da npr. za tri mesece naprej plačaš in se izogneš proviziji za plačevanje položnice za ostala dva meseca.
lp

A mi lahko kak BOB uporabnik pove,kako dolgo se čaka,da ti aktivirajo staro številko…
lp

par dni traja da ti aktivirajo številko.
Lp

Sem prešel iz prazničnega paketa SiMobil (600,200,200 ali nekaj takega) na Brutalnega Boba.
Super zadeva. Prva položnica je bila samo 5 eur, ker so mi odšteli bonus 100 min, ki sem jih prejel ob nakupu.
1000, 1000, 1000 se mi zdi vrh glave dovolj. Res pa je, da imam po navadi kratke klice in da jim dostikrat dam kako minuto pogovara gratis, ker zaračunavajo samo polne miute pogovorov (1 sekunda = 1 enota/minuta, 61 sekund pa sta že 2 enoti/minuti)
MMS-ov ni v 1000 enotah = velja samo za SMS-e. Cena za MMS pa je le cca 4 cente

Za moje potrebe je vrh glave dovolj. Cenovno pa me pride točno 2× ceneje kot na SiMobilu.

Najbolj pa se mi je pri vezavah zamerilo to, da telefon, ki ga dobiš zraven skoraj 2× preplačaš v 2 letih. Kupiš ga za 2× ceno, dobiš pa navaden jajc. Tako sem za 24 eur na mesec in 2 leti vezave dobil HTC telefon, ki stane cca 150 eur. Če upoštevam koliko enot so mi dali v naročnino, koliko sem jih dejansko porabil, lahko cca ocenim koliko sem dejansko plačeval za aparat na mesec. To pomnožim z 24 in dobim vrednost telefona, kar je cca 250 eur. S tem, da mi je po 1 mesecu malo da ne razpadel v roki, ker za ta denar dobiš drnč. Od garancije se pa lahko posloviš, ker vedno nekaj najdejo. Torej sedaj, ko nisem vezan in če bom potreboval telefon, ga bom pravgotovo za manjše denarje dobil na ebayu ali bolhi. Zakaj bi se ob tako astronomski ponudbi rabljenih telefonov zajeb… z vezavo in preplačevanjem slabih aparatov.

Poleg tega, ko ti poteče vezava avtomatsko preklopi na osnoven paket, kar plačaš in če se bi ponovno vezal na drug paket bi ponovno plačal,…itd itd
Dovolj sem bil nategnjen, zato prehod na BOBa.

Pomoči pa zaenkrat še nisem potreboval in upam ,da jo bom čim manj.

BOB rulz.

BOB koda

Če kdo rabi kodo za brezplačno SIM kartico za brutalni BOB je tukaj, sta tukaj 2 kodi:
25494 in 71899

.

Ste zamudili brutalni bob paket in želite zraven še do brezplačne sim kartice?

Ostala mi je še 1 koda, ki vam omogoča pridobitev brezplačne sim kartice in sklenitev naročnine brutalni bob:

Pohitite, kdor prvi pride, prvi melje 🙂

Koda je 59029

Pokličite klicni center bob na 068 680 680 in agentu povejte kodo in opisano ponudbo,

Ponudba velja le do 31. 01. 2015!

koda veljavna do konca aprila:

841445 ali 796164

ter še ena koda
299472

--------------------------------- carpe diem

Z možem sva prešla iz Simobila na Brutalni Bob, kar se cene tiiče je res bolj ugodno, sicer pa je komunikacija z njimi zelo slaba. Zelo so vzvišeni. Zaradi nerazumevanja sem imela preplačilo, ki ga sploh niso upoštevali, delali so se neumne, na koncu pa so mi rekli, da se nisem zmenila za preplačilo in da oni niso dolžni mene obveščati.
Moje mnenje je, da je slabo, zato ker so iste osebe v finančnem oddelku tako pri Simobilu, kot pri Bobu in bojkotirajo kliente, ki prestopijo iz Simobila k Bobu.

New Report

Close