Bs player

Težava: Film je označen z ikono bs playerja, odpre pa ga ne (obkljukani vsi formati v nastavitvah), odpre pa mi ga POWER DVD.
Dejanska težava: podnapisi-Power DVD nima možnosti podnapisov.
Kako naj poštimam, da ga bo odprl Bs?

Ima,če predvajaš DvD…

Če predvajaš DVD! Jaz bi rad naložil podnapise z neta na Divx film, ki ga predvaja POWER DVD, BsPlayer pa ne!

Tudi to se da…Zaženi film z PowerDvD…
Spodaj na desni strani se ti odpre ikonca od DivxG400…dvoklikni nanjo in na zavihku Subtitles…In Use…izberi podnapise,kjer jih pač imaš…
potrdi in mora delat…

ne odpre se nobena ikonca.
od desne proti levi:
configuration
full screen
menu
next subtitle
itd.

Spodaj,kjer imaš ikone delujočih programov in povezavo z internetom…tam se odpre ikona(majhen ekranček)…

ne odpre se nobena ikonca.

Naloži si tale kodek…

to ni kodek ampak filter
Power DVD ti je ukradel asociacio sedaj lahko z desno miško klikneš na film in izbereš open with ali pa v folder options nastaviš asociacijo

že, že, film bi lahko odpr (open with varianta)l z vsemi predvajalniki, vendar predvaja ga pa samo power dvd.

A ti z DivxG400 ne odpre podnapisov?

zdaj se pa odloč a ti ne odpre a ti odpre a bi lahko odpru a ti predvaja sliko a ti predvaja zvok a ti ne predvaja nič a ti jav kakšno napako al kaj?

en drug…a se teb kam mudi?

Fil posnet na disku je oznacen z ikono Bs playerja. Bs player ga ne odpre. Uporabiti moram…open with….Power DvD. Pri PDVD pa ne morem nalozit podnapisov- tistega divx400 jaz ne najdem. Format je mpg ali avi, meni se gre, da bi film odprl z Bs-om, ne s powerjem. In taksnih filmov imam vedno vec. Tu mora biti neki trik s snemanjem in spremembo file, ali koncnice ali kdovecesa….zato tudi sprasujem.

Tale programček si snemi.
Vloži disk in poženi program, pa ti bo lepo izpisal vse o filmu…
Ne vem: ali sem jaz slepa ali pa nisi napisal točne končnice filma.

Niti ne g. Koki, malo bolj kot vam pa vseeno.
V 14. postih niste uspeli niti izvedet, ali g idiot lahko odpre film z Bs playerjem ali ne, ali ima zvok in sliko, niti ne to, za katero vrsto kompresije pri filmu gre.
G. idiot celo omenja neke mpgje, pri katerih sploh ni mogoče prikazati podnapisov.
Eh pa saj boste že vi g. Koki lepo počasi tole uštimali in bo g. idiot po 94. postih tam okoli 1. maja lepo užival v filmu s podnapisi.
over and out

Odpiranje z: BSPlayer
Vrsta datoteke: Datoteka MPG
npr. film
Ghostrider.2.Ghostrider.Goes.Wild.DVDRip.SVCD-XSTREEM
Sklepam po svoji neracunalniski pameti: DVD-rip ni enako Divx.
Zatorej moram uporabiti DVD P.
Lahko to spremenim?

Naslednjič ko boš dolpobiral filme bodi pozoren naslov datoteke,ki jo misliš dolpobrati SVCD je super video cd,za predvajanje na VCD playerjih,najbolj so ti plejerji razširjeni v Aziji,ti pa dolpotegni raje Xvid-e ali pa Divx-e,oboji so pa DvD ripi,če jih misliš gledati na računalniku ali pa v kakšnem DvD playerju (Xvid in Divx sta dva različna kodeka,oba pa se uporabljata za pretvorbo dvdja v avi)
Forum je zaprt za komentiranje.