BSPLAYER -MEDIA PLAYER
POZDRAVLJENI.Zanima me zakaj nekatere filme mi bsplayer ne odpre medija player 10 pa film je v taki obliki(Finding.Neverland.DVDSCR.XviD-BRUTUS),a mogoce potrebujem kaj dodatnega za bsplayer.Hvala za odgovore imam pa ac3 filter,avi cocedce,dvix cocdece ne vem namrec kaj bi bilo narobe.Se enkrat hvala.XP

rabiš še XviD codece:
http://www.divx-digest.com/software/xvid.html
LP
Samo če ne bi imel XviD codeca, potem mu tudi MP10 ne bi prikazal filma. Zdaj točno zakaj ga pa BS ne prikaže, pa tud ne bi vedel tkole iz glave.

Mene pa bode tole: DVDSCR.XviD-BRUTUS Tistile DVD mi je v oko padel…
Can BSplayer play DVDs?
* Not, yet. However, BSplayer can play decrypted .vob files which consist an unlocked dvd.
Več si pa preberi tukaj:
Lp, Lady L

Ups, pa še tole (kdor nima v glavi ima pa v petah :))
Poglej še, kako imaš naštimanega:
Odpri BSPlayer -> nekje na njemu desni klik -> Nastavitve -> Možnosti -> Vrste datotek -> dodaj kljukico na željeni format.
Lp, jst

Film (Finding.Neverland.DVDSCR.XviD-BRUTUS) je v avi formatu velik 695MB ker ga mam tud jaz doma doma in dela na BS. Tko da verjete res nimaš nastavljen kero vrsto datotek naj ti odpira.
LP

A tako? Tnx, pa vem spet nekaj novega Jaz se z ripanjem filmov ne ukvarjam, tako da ne vem kaj je kaj okoli oznak, ki pridejo na koncu ven. Ja in čisto lahko kašnega kozla ustrelim… kriva. (Tarča na sred čela)
Sem pa napisala tisto zato, ker je že bilo govora v preteklosti zakaj BSPlayer ne predvaja DVD-jev.
Vse predlagano je sprobano ampak nic ne deluje.Vse oblkjukano tudi dodal sem par stvari amak nic.Povejte mi zakaj tega filma ne odpre([동키고고][영화]Meet.the.Fockers.TS.SVCDRip.XviD-CiPA)m.p.- 10 ga pa odpre ,jaz res vec ne vem kaj naj bi bil vzrok.Nalozil sem si tudi naj novejse xvid codece.Prosim se naprej za pomoc.HVALA.
Ne se zezat z BS playerjem;to se je dogajalo tudi mojemu znancu in nismo mogli odpraviti težav.Svetujem ti Crystal player.

pejd na
in odpravi težavo.
Snami si zadnji download playerja, kjer so že vsi kodeki notri!
2.18M je instaler, kar je nemogoče, da so kodeki notri.
Pa še tole piše pri njih
2.) BSplayer doesn’t play my videos! It says “Unknown type () or “Unknown file format”. Why?
There is only sound on my video and I can’t see anything.
* You have to install the necessary codec to play any video. Use GSpot or AviCodec in order to find out which codec is needed for your video. If that doesn’t help, use other players and check if they can play it.
In še tole, kar sem tudi že večkrat rekel tule, čeprav nekateri prisegajo na razne codec packe….
DO NOT USE CODEC PACKS!!
Fantje in punce zadeva je taka vse kar ste do zdaj napisali sem probu pa se vedno nic ,potegnu sem dol tudi crystal player pa ta tudi noce predvajati teh dveh filmov ne vem a obstaja se kaksen player kateri predvaja podnapise ker namarec medija pleyer ne vem ce jih,itak mi je glupa za gledanje filmov.Imam zadnji bs player pa noce zadnje codece pa nic.Prosil bi ce mia samo negdo napise katere playerje lahko dol povlecem free da predvajajo podnapise.Hvala za vaso pomoc.
hmmm hvala ampak noce zagrabit podnapisov cim jih dam da jih zazna vrze film ven.A je se kaksen player z podnapisi.

PROSIM.

Pošnoflaj tukajle: ,
Daš cd v cd-rom, zaženeš programček, gumb Select, počakaš…. ven ti spljuva vse… s kakšnimi kodeki je narejen, bla bla bla… vse kar moraš vedet.
Lp, jst
BSPlayer je malo preslab za take filme (a so z interneta?).Probaj Classic media player ali pa poišči kaj na http://www.download.com.
Forum je zaprt za komentiranje.