Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bubajo uha … :)))

Bubajo uha … :)))

Ojoj! Še malo pa mi bodo bobenčki počili. :)))) Naš ta mali že cel teden vriska ko zmešan … in zdi se mi da so vsak dan višji toni, če je to sploh možno. Pa od kje jim taki glasovi???? Saj to so prav nečloveški toni … tako visoki in piskajoči in … Ajoj! In to prenesejo njihove glasilke? Jah … njihove glasilke že … mamini bobenčki so pa že v resni nevarnosti. :))))))))))))))))

Ponavadi se je lotil komaj popoldan … danes pa že takoj zjutraj ko se je zbudil. Očitno mu je zelo zabavno, ko tako cvili … :)))) Danes bo še zanimiv dan. :))))))

Mimogrede … dobro jutro vsem. :))) Mi smo komaj vstali. ;)))

halo…vi ste komaj vstali? Moja pupa že drugo rundo danes spi!
To, o teh visokih tonih pa…je zanimivo kaj? kakšne visoke tone spravijo iz sebe! Moja bo sigurno operna pevka, VISOKI C!…hihi

He he … mami je danes izkoristila, ko je bil ta mali na volji za spanje. :)))

Srečnica! Ti kar izkoristi!
meni moja tudi velikokrat dovoli…samo, da jaz ne grem spat, ampak visim tu….na forumu…haha

Zgleda,da bo tudi Tomi pevec :)))
Naša tudi tako rada vriska in meni takrat kar začne piskati v ušesih. Pri nas je še to,da se sliši po celem stopnišču v bloku :)))
Tako imajo vsi koncert.

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Kaj strašiš ljudi Bugi?

Sem že mislila, da malega kaj matra (spregledala smeškote…).

Počakaj še malo, pa boš videla, kako je, ko zares začnejo “bubati uha” ;-))))))))))

ja, tut jst pomislila na antibiotik :((((((

Ti assya, a nisi rekla, da boš brez računalnika?:-)))

Ja tem dojenčkom jaz pravim “rajske ptice”, k se en glih tko oglašajo.

možiček mi ga je usmiljeno pustu, rekoč: da ne boš čist od sveta odrezana… sem pa tok laufala sem in tja, da nisem bla ne vem kok gor.

Uff, prijaznež!

Super!

Kje si pa ti letala…;-))

Po moje tud…

Rajske ptice, pa ja!;-))))))))

sreda: s tamalo hodili sto let iz vrtca, knjižnica, mesto, štacuna, doma pa večerna opravila… ona bi pravljico, mali dojenje, previjanje, trebušček mal šraufa, ueeeeeeeeee, ueeeeeeeeee…jao.
četrtek: plesne urice, čistilnica, zvečer ponovi vajo…………
petek: popoldanski do pozno večerni dojenčkasti obisk pri prijateljici, starejša sta tok razturavala, groza…. ko sva šli, pa jokala, zakaj ne mormo tam spat.

Ježeš assya, čisto zares te občudujem, da vse to poštimaš sama…;-)!!

Morš met pa pridne bebice, meni se pri enem mulotu včasih skoraj sfrka (he, he kako opravičilo..)

Naš mali sinko je čist druga pesem, kot je bla prva. Ženska pač. Gnjavila, žnarala, nič spala podnevi že od malih nog. Zdaj ima hvala bogu že pet let in je lažje v toliko, da se sama lahko umije, obleče, da normalno sedi za mizo in je. Tudi razume, da mora včasih mal počakat, čeprav je s takimi forami nočem preveč obremenjevat, da se ne bi čutila zapostavljeno. Mali pa zadovoljen, kar precej spi čez dan in je v glavnem kar skuliran. Je pa res, da včasih pridejo trenutki, ko res ne veš, kaj bi. Njega na primer proti večeru malo začrviči, joka, ta mala začne pa da bi jedla al kej podobnega. Zvečer je v bistvu mal štrapac, če smo sami. Pa mal moraš naštudirat logistiko, kdaj se začet pokat za v vrtec po njo, kdaj bo on jedel in tko. Upam, da BGV nau huda, ker sva se tko pripopali na njena uha :))))

Aha, ti pa imaš en podoben tim kot jaz, vsaj glede razlike, le da je moj prvošolček. Ga pa mali ful obrajta, joj kako se mu smeji in kako se obrača za njim. Imam pa že zdaj občutek, da bo tale malo bolj mamina maza, saj se že zdaj boji ljudi, ki jih malo manj vidi (moja mami, stric, soseda…).

Bugi, SORRY!

Jaz že par dni ne vem kaj bi, pa imam mulčka… :-))

PM, moj je tud mamina maza, ampak kljub temu hud “fajter”…

Bugi me bo pa zadavla:-(((

Joj, mene ta šola drugo leto že zdaj malo skrbi. Mi smo namreč vsi jutranji zaspanci in vrtec je, kar se tega tiče, super. Prilezemo enkrat do pol devetih, devetih, gremo na počitnice, kadar želimo, in razen da vprašaš, kaj so delali, ni druge skrbi……. res kot ptički na veji, to vsi pravijo, naj zdaj uživamo.

assya, vi uživajte dokler in kolikor se da!

Jaz grem pa spat, v upanju, da ne bom sanjala kako me Bugi pošilja pod giljotino…;-)

Mirno noč!

Punce, pa kako je že tok ura????????? Nočko, moram it.

Ha ha … punce … ma ste face … :))))))))) Pogledam mojo temo, pa še včeraj zvečer sem imela sam 8 odgovorov gor (al kolk) … zdej pa 20. :)))) In pol berem in berem in vidim, da se je spet fajn čvekalo včeraj. :))) ;)))

Škoda, ker sem se ravno včeraj zvečer lotila pisat seminarsko za šolo in sem si prepovedala it na forum … ;)))) :))) Pa drugič. ;))

New Report

Close