buče za noč čarovnic
Izrezovanje buč pa res ni neka hudo komercialna reč. Mi eno ali dve vsako leto izrežemo in damo svečko not. Letos pravi sin, da eno bo čisto sam naredil 🙂 Je prav lepo se vsest skupaj za mizo in najprej narediti načrt kako bo buča izgledala in potem to izrezat. Strošek pa res minimalem. Vsaka druga neumnost stane več.
Izrezovanje buč pa res ni neka hudo komercialna reč. Mi eno ali dve vsako leto izrežemo in damo svečko not. Letos pravi sin, da eno bo čisto sam naredil 🙂 Je prav lepo se vsest skupaj za mizo in najprej narediti načrt kako bo buča izgledala in potem to izrezat. Strošek pa res minimalem. Vsaka druga neumnost stane več.[/quote]
Ni bilo mišljeno izrezovanje buč ampak vsa krama, ki so jo za to priložnost vrgle v prodajo štacune.
Pa res ne vem, zakaj se moramo it čist vse, kar vidimo v hollywoodskih filmih…
Izrezovanje buč pa res ni neka hudo komercialna reč. Mi eno ali dve vsako leto izrežemo in damo svečko not. Letos pravi sin, da eno bo čisto sam naredil 🙂 Je prav lepo se vsest skupaj za mizo in najprej narediti načrt kako bo buča izgledala in potem to izrezat. Strošek pa res minimalem. Vsaka druga neumnost stane več.[/quote]
Ni bilo mišljeno izrezovanje buč ampak vsa krama, ki so jo za to priložnost vrgle v prodajo štacune.
Pa res ne vem, zakaj se moramo it čist vse, kar vidimo v hollywoodskih filmih…[/quote]
Tudi mene buče ne motijo (no, tudi brez bi lahko), moti me vsa navlaka okrog tega.
Pozdravljeni
Če kdo potrebuje buče za noč čarovnic, ali preprosto za pričaranje lepega jesenskega vzdušja, naj me kontaktira na [email protected], ali na 031750913
lp