Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek buče za noč čarovnic

buče za noč čarovnic

Kje se dobijo v LJ buče za izrezovanje za noč čarovnic in kakšna je cena? Ne na kg,ker pride predrago, ampak na komad.

Kaj boš izrezovala? Jih nikoli ne uporabljaš v kuhinji- juhe ,peciva ipd.?

Ne,ker jih doma nihče ne mara. Sem naredila enkrat pito,smo vrgli vse stran.

Kaj ti potem bodo, zakaj sprašuješ za ceno?

ma saj pa je napisala, da za noč čarovnic
še nisi videl?

[img]http://www.dailyorganizedchaos.com/wp-content/uploads/2010/10/halloween-pumpkins-by-joe-shlabotnik.jpg[/img]

Po novem imamo to tudi v SLO. Zato izrezujejo buče. Poglejte kakšen ameriški film;). Ta “običaj” smo “dobili” od njih.

Ne gre pa brez glasbene spremljave.

[youtube]gMLPnk9-6MM[/youtube]

In v čem je štos te “noči čarovnic”? Razen tega, da štacune služijo z en kup krame v ta namen…
Zgleda, da moramo čist vse komercialne štose pobrat od drugod.
Mogoče bi pa še kakšne afriške pa vzhodnoazijske običaje uvedli, zakaj samo z zahoda?

“interesanten “::)). večji frajerji smo, če poberemo iz zahoda.

Izrezovanje buč pa res ni neka hudo komercialna reč. Mi eno ali dve vsako leto izrežemo in damo svečko not. Letos pravi sin, da eno bo čisto sam naredil 🙂 Je prav lepo se vsest skupaj za mizo in najprej narediti načrt kako bo buča izgledala in potem to izrezat. Strošek pa res minimalem. Vsaka druga neumnost stane več.

glede na to, da prodajajo v obiju, baumaxu po 12 oz. 15 ojrov komad, tudi komerciala pride zraven.

Ti pa res prodajaš buče.
Preberi si kaj na to temo in od kod sploh izvira omenjeni “praznik”.

Izrezovanje buč pa res ni neka hudo komercialna reč. Mi eno ali dve vsako leto izrežemo in damo svečko not. Letos pravi sin, da eno bo čisto sam naredil 🙂 Je prav lepo se vsest skupaj za mizo in najprej narediti načrt kako bo buča izgledala in potem to izrezat. Strošek pa res minimalem. Vsaka druga neumnost stane več.[/quote]

Ni bilo mišljeno izrezovanje buč ampak vsa krama, ki so jo za to priložnost vrgle v prodajo štacune.
Pa res ne vem, zakaj se moramo it čist vse, kar vidimo v hollywoodskih filmih…

Izrezovanje buč pa res ni neka hudo komercialna reč. Mi eno ali dve vsako leto izrežemo in damo svečko not. Letos pravi sin, da eno bo čisto sam naredil 🙂 Je prav lepo se vsest skupaj za mizo in najprej narediti načrt kako bo buča izgledala in potem to izrezat. Strošek pa res minimalem. Vsaka druga neumnost stane več.[/quote]

Ni bilo mišljeno izrezovanje buč ampak vsa krama, ki so jo za to priložnost vrgle v prodajo štacune.
Pa res ne vem, zakaj se moramo it čist vse, kar vidimo v hollywoodskih filmih…[/quote]

Tudi mene buče ne motijo (no, tudi brez bi lahko), moti me vsa navlaka okrog tega.

Pozdravljeni

Če kdo potrebuje buče za noč čarovnic, ali preprosto za pričaranje lepega jesenskega vzdušja, naj me kontaktira na [email protected], ali na 031750913

lp

New Report

Close