Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Budala

Budala

Tolko si me razrajcall danes da bi te naskočila brez bremz…. Želim si te! Tvojega dotika,poljuba,jezika in ja tvojega trdega kurca v sebi! Ja sem direktna ego naju jebe oba ampak nikoli v 20ih letih te nisem pozabla. Ljubim te odkar te poznam. Mogoče si me ti skoraj prebolel jaz tebe nisem nikoli. Nočem živeti v svetu v katerem ne obstajas. Ker bi jaz nehala obstajat. Umrla sem brez tebe potem pa si me ubudil v življenje… In ja spet mi je uspelo zajebat vse. Zgodba mojega življenja . Veš pravijo da ima vsak človek svojo drugo polovico s katero sta bila nekoč eno. Zdaj pa tavata po svetu in se iščeta…. Odkar te poznam vrjamem v to,ker ne morem dihati brez tebe. Takrat sem mislila da bom umrla. Živela sem samo zaradi otrok samo za njih dolg dolgo. Kolikokrat sem se spomnila na tebe ti povedala da te nisem pozabla da te pogrešam   Moški lažje pozabite prebolite…. Jaz vem da tebe nisem in ne bom nikoli  Vem da rečem to jbg ego! Prosim ne vremi mi. Ljubim te dokler bom dihala in obljubim da te v naslednjem življenju najdem če boš želel 😘

Ta občutek poživitve, navdiha, diha življenja ob nekom bližnjem je tako dragocen. In kadar je recipročen ustvarja občitek varnosti, povezanosti. Ustvari to povezanost, tvoja dejanja naj izpričajo, kako ceniš ta občutek varnosti, ko si dovoliš predati in globoko v sebi čutiš, da je tako prav. Moški s(-m-)o preprosta bitja. Če se počutimo zaželene, podprte in cenjene, odpremo srce in izkažemo naklonjenost, ljubezen in predanost. Verjamem, da boš zmogla pogum in naredila pravo stvar.

Želim ti, da vzpostaviš stik s seboj, s svojimi čustvi in občutji in si jih dovoliš izraziti, podeliti. In nakloniti tvojemu izbrancu čustveno oporo, kot si jo zasluži.

Srečno! 🫶

New Report

Close