Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Budalo sarec …Kaj te ni sram

Budalo sarec …Kaj te ni sram

Vrgel si pusko v koruzo , ko smo najbolj potrebovali cvrsto vlado, resno , zanesljivo.

ceprav pustimo ob stran tvojo neizobrazbo, pa tvojo lepo Nataso ( torej natikas Barbari rogove ) pa spet tvojo naivno in na velike momente kolericne izpade , ki so tvoj prepoznavni znak ), pa spet kako nevzgled si z popravci na izpitih, bi radi videli : daj , spelji se, klovn neumen.

Daj mir tistim, ki delajo, ki ze

ijo nekaj narest. Kolerik !

Z Marjanom Šarcem daleč  v politiki strici z ozadja ne bodo prišli, to se je vedelo že po parih javnih nastopih.

Kaj delajo?

Grabijo zase in za svoje!

 

Zdaj so nam spet v EU naredili sramoto z odpovedjo razstave ob našem predsedovanju! In to kao zaradi določenih umetnikov, ki jih v točno tam že itak imajo in poznajo (ampak naš minister tega ni vedel!).

Še to – če bi res tako dobro delali, ne bi bili na vrhu po vseh lestvicah neuspešnosti.

Hja, ampak to kar dela sedanja vlada je pa prav ali kaj? Korona dodatki… služenje enormnih plač. Zdravniki sprejmejo samo zdrave paciente pa kljub temu prejmejo dodatek. Tašča je imela bronhitis, je niso sprejeli na pregled, najprej je morala čakat negativen izvid, potem šele pregled. Zakaj je torej ta zdravnik prejel korona dodatek, če so bili prej pacienti testirani?

Ne, nikogar iz te sedanje vlade ne bom volila zaradi 2 razlogov:

– omogoča bogatenje zdravnikov, ki sedaj lahko kupujejo nepremičnine s temi dodatki in tako delajo razlike še za generacije in generacije naprej,

– reveže je želel pa poslati v prisilno upokojevanje, ker mora država z javnimi uslužbenci šparat in to reveže, zaposlene v nizkih razredih, zdravnikov je itak premalo in se jih ne bi prisilno upokojevalo.

Raje 100-krat Šarca kot pa podpornika bogatenja posameznikov.

Prisilno upokojevanje, hkrati pa nova zaposlitev – direktorovanje Rupla, ki sam prizna, da področja sicer ne obvlada, ampak na sejem bi bilo pa super iti.

Post je zavit v mnenje posameznika, ampak iz aviona viden SDS-trol, ki se mora po prenovi malo bolj skrivat.

Jaz proti Šarcu nimam nič. Delal je s poslanci SMC in Desus, ki so potem pokazali svoje prave barve in so bili že takrat očitno z eno nogo zunaj in so rušili vse, da se ni dalo delat.

 

Pod to vlado poteka totalna centralizacija oblasti pod enim človekom. Beri – gremo v najbolj črne čase komunizma. Kako to izgleda, si poglejte v Belorusiji in Rusiji. Zapiranje in ubijanje novinarjev in političnih nasprotnikov je skrajna faza, prva pa to, kar se zdajle dogaja z STA.

Jan, a ti bi rad Jana postal, pa se ogrevaš v virtuali na tej roza podlagi, da si spremeniš spol, še boljš pa kopriva, hehe..

Ni prav da se tako grdo govori čez g. Šarca, mislim da pa bi lahko bojno sekiro zakopali, vsaj do konca mandata, saj če so že večkrat poizkusili, tudi z nezaupnico pa ni bila izglasovana, bi bilo prav, za dobro države in politično stabilnost, da se ne razdira več trenutne koalicije na vsak način.

Politiki se premalokrat zavedajo, da predstavljajo državo in ne sebe. Sicer pa bo še mnogo volitev in Šarec je še mlad, tako da ne vem kako se mu tako mudi. Ko bodo nove volitve, bo spet nova možnost. Njegova koalicija se je tako razpustila in škoda bi bilo, da se še ta. Kjer se menjujejo koalicije pogosto, ni dobro za investicije in ugled države. Če zaupnica ni bila izglasovana, bi se naj to upoštevalo več kot en mesec.

Me prav zanima,a je res tak idiot,ali igra svojo igro.

Šarec je poseben kaliber, ampak JaJa je pa slovenski pacient.

?

Ne se hecat, no.

Ni Serpentinšek vrgel puške v koruzo, ampak mu je koruza (koalicija) skočila v puško ☺

In kaj ti je osebno naredil, da ga zmerjaš s klovnom? Kaj si pa ti kaj boljši s tako primitivno  objavo? Najbolj hentani ste pa tisti, ki ga omenjate še vedno kot Serpentinška…Kot da ne bi vedeli, da je bil to samo lik nekega  Šmarčana iz polpreteklih časov…Pljuvat je nasploh najlažje, pa naj eden izmed vas dvigne svojo zlato ritko, pa naj kandidira…pa da vidimo vso slavo , pametne besede in dejanja…Ga ni tukaj…tako da veste!

Izjave koalicijskih strank  po tistem ko je komićar objavil odstop si poglejte, takrat ni bilo politične korektnosti ampak resnica, vlada se je ukvarjala sama s sabo, 5 minutne seje vlade, ah  dajte no, komićar je bil tako sposoben da je vse uredil v parih minutah

kobila pove vse

 

New Report

Close