Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Budva z letalom – 2023

Budva z letalom – 2023

Gledam ponudbe za ČRNO GORO, BUDVO, z letalom.☀️☺️

Ali v avgustu ali prvi teden v septembru 2023.

Je bil letos kdo ze v Budvi? Mnenja, Izkušnje? Tudi preteklih sezon.

Kateri hotel priporočate? Danes sem gledala komplehks, hotel Slovenska plaža

Tu je nepopisna gneca, hotel zelo slab pejt kam drugam

Naši tamldai so bili 3 leta nazaj tam. Vsi po vrsti so dobili tako drisko, da so večino dopusta preležali in letali od sobe do wc nonstop. Menda je vse umazano, nastlano s smetmi, da te vse mine. Koši polni, nihče jih ne prazni. Skratka bejž stran!

Nikoli več tja!

V Budvi še nismo bili…

Hvala za mnenja.

Otroci sorodnikov so se zdravili po dopustu v Č.G še mesec dni v bolnici.

huh, še morda kakšno pozitivno mnenje, izkušnja??

Vidim,da se v tem hotelu ni nič spremenilo.Bili tam 16 let nazaj.Hrana enolična nobene izbire.Sadje samo lubenice in slive.Okol 17 ure je bil posladek ena vrsta peciva.Hčera je staknila drisko.Jaz tega hotela ne priporočam

Moja hči je bila lani. Slišati več noče za Budvo in Slovensko plažo, menda je bilo zelo zanič. Umazanija in zvečer nevarno za sprehode, so droge dilali…

Odgovor na objavo uporabnika
malazogica, 18.07.2023 ob 20:36

huh, še morda kakšno pozitivno mnenje, izkušnja??

ti ne bom dala pozitivnega, ker sem se zdaj ob branju komentov spomnila, da je daljna sorodnica lani na maturanskem dobila menda salmonelo če se ne motim, dolgo se je sestavljala skupaj, se potem, ko je domov prisla…

kaj pa Grčija?

Tudi meni je Črna gora par let nazaj ostala v spominu predvsem po nepopisnih količinah smeti na plaži in odnosu: bo že kdo odnesel, jaz bom vrgel na tla…. Ni bila Budva, bil je Hercegnovi….

V Grčiji smo že bili, na dveh otokih.

kakor zelite… sicer je se polno otokov… pa sicer, po orebranem se mi zdi bolje it v skrajni sili tud na istega pa imas dopust po poznanem ok, kot tako kot se zdi tam v cg  kaj fasati, ker je ocitno razsirjeno prevec

Ocene na bookingu so vse prej kot blesteče, tako da…

Bila pred 2 leti, zanemarjeno,kupi smeti malo izven Budve, tudi plaža dolgočasna.
    Ko sem prišla domov pa k dr in jemala 3 ab.zaradi trebušne bakterije.
    Pejd raje hr ali kako čisti državo, čg vsem odsvetujem

Bli par let nazaj, v apartmaju.

Vse je odvisn od tega, kaj pričakuješ. Npr zabave imaš tm fulll, diskotek, muzke še pa još. Tud otroc se tm ne bodo dolgočasl.

Men osebno je bla vsaj takrat Budva fajn, tud morje čisto, je blo pa full umazano v Ulcinju, tko da tja sigurn ne grem več, Budva me pa zihr še vid.

Pa če hočš kej okol špancirat, imaš full za ogledat si, narava res lepa. Npr Durmitor, Žabljak, Skadarsko jezero, Tara, Piva, Morača…

Je pa res preeeeveeeč gužve, če te to seveda mot.

Frendica je bla lan 1., čist navdušena nad Budvo, tko da avgusta gre spet.

Je bla pa tud ona v apartmaju, pr enm Slovencu, misla letos spet tja, pa ima baje za daljśe obdobje zasedn, baje full Rusov dol pršlo in najel al pa pokupl apartmaje.

Ja, res je, Rusi so pokupili pol Budve!

še kakšno mnenje, izkišnja?

kater hotel pa priporočate v Budvi?

New Report

Close