Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bughy bo imela net tudi doma …

Bughy bo imela net tudi doma …

:)))))) Jah ben … ni kej … :)))) ;)))) A ni prov? Vsaj ni več taka mrtvašnica tu gor .. :)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

kako ti je pa ratalo,da si si dans cajt vzela za kletko?

Ma sej si vzamem vsaki dan cajt za kletko … sam če ni nobenga gor, kaj čem delat tu? :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

A pol danes rulaš?
😉

Ma danes sem čist not padla … :)))))))))))))))))

Bi mogla kej delat … pa en kup stvari imam za zrihtat preden grem na porodniško … Pa se mi tok ne da … :(((

Lp, Bgv

Jest bi te meu kar za bombolo….pardon: bambolo!
😉

:)))))))))))) Ma kje … bambolce so pri miru … jst sem pa zadnje času taka, kot bi bila na spidu … :)))) … Zgleda, da sem se nalezla odi ta malega ki cele dneve in noči neki kolovrati tam not … :))))

Lp, Bgv

Pojma nimam kolk prometa..Ker pa internet trije uporabljamo, najbrž kar dost. vsekakor toliko, da s emi ta kabel splača..

Ko sem imel še siol, nisem bil skor nič gor, pa je bilo takoj 15 jurjev..

Ne seri!
Za 15 jurjev si bil gor 150 ur na mesec!!(po paketu neomejenega dostopa!)
Ne mi flauzne sadit….ker jaz sem Siolova najboljša stranka!
;-)))

Nisem mel neomejenega dostopa.:)

Pol si bil pa 100 ur!
Tko so tud mene nategoval ti prasci telekomovski!
🙁

A ne moreš pogledat nikjer koliko prometa narediš na mesec? Pri nas ti baje določijo eno stran, kjer si pregleduješ porabo …

Lp, Bgv

Ne vem točno kolk, mogoče pa je mali cele noči ircal..:)))

Vem samo, da je takoj bla lepa vsota.

Zdaj imamo kabel in je mir. je pa res, da plačaš tistih 8 jurjev, tud če nisi nič gor.

Bom tamalega vprašal.:)

V naši vasi sem hotu met tud net na kablu(ker mamo že kabl TV)…pa mi je šefe reku, da se ne da…in take oslarije…zato sem zdej samostojno na ADSL-ju….in imam tud mir.

Thanks … :)))

Lp, Bgv

1. ni govorila o prostoru ampak o prometu

2.gre za priključnino in ne mesečni strošek

Tko al tko bo nardila po svoje.Ku zmeri.

Se mi je zdelo, da me nekdo opravlja … :))))

Lp, Bgv

Enga poljubčka na joško!
Cmooooooooooooook!
:-)))

naj se ti zaradi mene ne kolca!:((

:))) Zakaj pa ne? :))))

Lp, Bgv

Da ne bom zahtevala svoj jošk nazaj … ;))) :)))) 😛

Lp, Bgv

Bugi, to je beseda!!! :)))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

New Report

Close