Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bugi!

Bugi!

Ma kej te daje PMS, da te nakjer nej? ;))

čauči tebi in pikici

kako kaj raste pikica?:)

send $

ti pa pejd svojo pikico delat…….. haha!

lubčka Miki

tudi jaz te pogresam!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

… zlate moje pupike … :))) No ja … me ne daje PMS … ampak PNS … prednovoletni sindrom … in sicer … gužva gužva gužva … :)))))))) Kot da mi ne dajo zadosti dela v službi, so me zaposlili še v našem motoklubu, da naredim neke čestitke … pa nalepke … in kaj vem kaj vse … :)))))

Sam počekiram pa še vedno tu pa tam sem … pa tja … pa pogledam če je kaj zanimivega … pa če ste se že kaj zmanili za žurko … ;))) :)))

Tut jst vas greškam … :(((((((((((

(mimogrede … če se bo kdo v torek 23.12. zvečer potepal po Domžalah … :))) … bom jst tam … Bom šla pikico gledat) :))))))))))))))))))

A ja … da ne pozabim … Pikica je v redu, začetne slabosti so popustile in zdej sem kot sonček, ki sije zunaj … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Uuuuuu, to pa je lepo slišat, da je vse ok, pa da slabosti več ni… Se javim za kakšno poročilo kako in kaj, ko bodo mene te slabosti mučile 😉 :)).

Mami mlada, ne daj se PNS-ju! Gužva gor ali dol – če ne gori, potem ni nujno ;). Lepo langsam und sicher, da ne bo pikica preveč v stresu 😉 :)). Namesto čestitk in nalepk pa kar kakšne šraufe razdelite – bodo bolj koristni 😉 :)). In še ti boš imela manj dela :)).

Bugi – ahtaj se pa pikico malo pobožaj, tako po bauhu :)).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

a ti sam pupikam namenis post;((

no sam da te ne zviva… 😉
in da ti ni dolgcas;))

send $

:)))) ;)))) Mishi … ti kar delaj pikico … kar … :))))))))))) … da nas bo čimveč novih forumašev … :)))))

Pa sej se ni za bat … Sej glih zato ker delam tako nalagano sem cel dan za temi papirji … :))))))))))))))) ;)))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Jah … pupike so me tko lepo pozdravle …. pubeci pa ništa … :))) ;))))

Dolgcajt mi pa definitivno ni … ;)))) :)))

Lp, Bgv

sam da je vse ockeeeeeeeeeeej

cmoka tjadol

Ojla Bugika… 😉

Ja, pa da ne bos misnla, da smo pobeci iz foruma pozabil nate…. Ma kje… Sej je res, da se zadnje cajte nism nč javljal, sem pa zato vsake tolk cajta počekirat tuki na forumu kako ti gre… In me prav veseli, da se tvoja bebika lepo razvija, pa da je mamica zdrava. 😉 Uffff… Če se spominjam mal nazaj, s kakimi problemi sva se še vcasih ukvarjala, dons je pa situacija že cist kontra… Ma super res!!! Hehe… sm kr mal ponosn nase, da sem ti takrat lahko pomagal (pa nate tud, da si vztrajala)…. 😉 ;P

Nč miška… Grem delat, da se ne bom prevec ohladil, pa lep dan tebi in vsem forumovcem želim…. 😉

ČČČAAAAAOOOOO! :*

Simon – Little Beast

Srčeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkk!!!!!

No … ta post mi je pa res še polepšal že tako krasen dan … :)))) Res te je lepo spet brat … in lepo je slišat, da si spet na starem delovnme mestu (sem zadnjič mal s Tigrico tut poklepetala) :))) ;))))

Uffa … stari časi ja … eno leto nazaj. Kako zmešnjavo sem imela v glavi … ti verjetno veš še najboljše … :))) He he … sva imela res mal ibunge takrat … sam … vse se je res dobro izšlo … in res, hvala ti za vse. Lepo te je bilo imet ob strani … in v teh mesecih ko te ni bilo sem te res greškala …

No … zdej sem tik pred novim obdobjem mojega življenja … ko bom postala mamica … in res … počutim se krasno … :)))

Srce zlato … javi se še kaj, ko boš utegnil …

Sej veš, da te mam rada … pa tvojo kolegico pozdravi, seveda … ;)))

Cmooooooooooooooooooooooooooooooooooooookaaa … :-****

Lp, Bgv

Avtor: mikimiska
Datum: 09-12-03 09:34

kako kaj raste pikica?:)

send $

Raste raste … počasi a vztrajno … :))))))))))))))) Zdaj mora biti kake 7 cm veliko … ne vem … tam nekje … :)))))))))))

Lp, Bgv

huh
bo kmal vecja kot moj telefon;))

send $

:))))))))))))))))) He he … ja … udi kot moj … :)))))))))))))))))))

Uffa … sej je že res velika naša pikica … Ni več pikica … :)))))))))))))

lP, Bgv

Me veseli mala moja..lubcka obema..:)))))..u Domzalah sem pa 21..ko mam randi z Plestenjakom..ihaaaaa..ja..pel mi bo;))..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

L..beast….lepo pozdrav od mene za tebe;))

New Report

Close